Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Olis tonnikalaa ja riisiä mutta mitä vielä joukkoon? Herne,-maissi-paprika?

Kommentit (2)

Ensin keitetään liemi, esim. kasvis- tai kanaliemi. Sitten pannaan kattilaan oliiviöljy ja riisi. Kun riisi on läpikuultavaa, lisätään vähän valkoviiniä. Kun se on haihtunut, lisätään vähän kerrallaan kuumaa lientä aina sitä mukaa kun riisit imevät itseensä edellisen satsin. Koko ajan sekoitellaan. Yleensä risottoon ei laiteta sekaan paljon mitään, se on sitten jo ihan muu ruokalaji, esim. paella tai jambalaya. Kun riisi on kypsää, laitetaan vähän parmesaaniraastetta ja/tai voita. Ja käytettävä riisi ei tietenkään ole pitkää riisiä vaan pulleampaa, joko arboriota tai ihan puuroriisiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat