Vierailija

Sitten kun rahat ja korvikepurkit 6kpl ovat loppu? Sossuun vein vasta ensimmäisen hakemuksen

Sivut

Kommentit (54)

Lainaus:

ihmiset, jotka eivät edes ravintoa pysty lapsilleen tarjoamaan, vaikka hyvinvointivaltiossa eletään. Tollasille tarvittaisiin joku 24 h hoitaja kotiin auttamaan, että arki sujuisi.Mikä sinullakin ap mättää, että olet saanut itsesi tuohon jamaan?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tuollaisissa olosuhteissa.Jos tämä on totta, niin ihan oikeasti ap, ota yhteys sinne lastensuojeluun. Ajattele lastasi ja hänen parastaan... Lupaathan...

Et vastaa missä asut. Lopetan juuri omani imettämistä, jos asut lähellä voisin tarjota maidot. Pumpulle ei heru mutta imettää voin. Itse elän alle kahdella sadalla kuussa ja hyvin riittää jos ei turhia ostele. En ole itselleni mitään hankkinut kahteen vuoteen. Kävellen hoidamme asiat. Liikunta auttaa jos on väsynyt ja vauvakin nukkuu vaunuissa paremmin. Tupakoitko? Maksaa liikaa? Mieti mitä ostat ja mitä ilman voisitte elää. Kertoisitko sähköpostisi jos haluat apua, sitä olisi tarjolla. p.s se kirppis saattaisi toimia oletko kokeillut?

Mulla meni ihan hyvin ennen lasta eikä mun tarttenut mennä ensikotiin koska olin silloin ihan okNyt on mennyt joulukuun alusta asti ihan perseelleen. Me ollaan jonossa perhetyöntekijälle

Tuossa tilanteessa ottaisin lainaa jostain. Vaikka sitten paljon parjatun pikavipin... Tosin sossuun voi myös soittaa. Kun kertoo tilanteen niin voivat antaa samantien ruokarahaa. Ainakin meidän kaupungissa.

virkailijoihin saa yhteyden myös sähköpostitse. käy katsomassa osoitteet oman kaupunkisi sivuilta. heti yhteys soskuun niin saat rahat mahdollisimman pian.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat