Vierailija

Vinkkejä Prahan matkalle! Mitkä nähtävyydet on ihan must? Muita vinkkejä?! Lapset jää kotiin tältä reissulta!! Jee!!=D

Kommentit (10)

Paljon parempi kuin Tallinnassa.Suosittelen Mondon matkaopasta. Sen suosittelemat ravintolat ja nähtävyydet olivat tuolloin (2005) ainakin edullisia ja ei niin turistien suosimia. Harmitti, että jäi se tunnin junamatkan päässä oleva ghetto (en muista nimeä) näkemättä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Prahassa ja se on iii-ihana kaupunki. Prahan linna on ihan ehdoton. Sinne kannattaa ostaa lippu jolla pääsee kaikkiin nähtävyyksiin siellä + valokuvausoikeus. Vituksen katedraali on mahtava sekä Kultainen kuja, joka tosin on lyhyt mutta todella sympaattinen.Petrinin kukkula näköalatorneineen on myös must. Kukkulalla on myös pikkuinen peililabyrintti :) Ravintola Nebozizek kukkulan rinteessä on myös käymisen arvoinen -ainakin kesällä. Mahtava näköala Prahaan.Jos tykkäätte kirkoista, niin Loreta on käymisen arvoinen http://en.wikipedia.org/wiki/LoretaKaarlensiltaa tarvitsee tuskin edes erikseen mainita ;) Tanssiva talo on myös kiva nähdä läheltä, siellä on kahvila alakerrassa jos tekee mieli mennä sinne sisälle.

Meillä oli myös ensin Praha suunnitelmissa, mutta taidetaankin lähteä Saksan puolelle tällä kertaa. Huhti/toukokuussa vasta tosin lähdetään ja lapsukaiset jää mummon hoiviin :)

Vaikka ei kovin teatteri edes kiinnostaisi se kannattaa tsekata. Näytökset kestävät muistaakseni jotain reilut puoli tuntia-tunnin. Se on ihan Tsekkiläinen juttu. Siinä siis on kaikenlaista neonväristä, joita mustiin pukeutuneet ihmiset (joita ei siis näy) liikuttelevat. Tietysti myös marionettinukkeja kannattaa mennä katsomaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat