Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Siis mikäli haluan tietää, kertovatko?

Kommentit (13)

Olen naisten klinikan asiakas riskiraskauden takia, käyn siellä kolmen viikon välein, ihan viikosta 6 lähtien. Eikä mitään kolmesta ultrasta ole tehnyt lääkäri, vaan kätilö. Eikä ole ollut puhetta että lääkäri tekisi.Joka tapauksessa, kerrottiin viime viikolla kumpi tulee kun kysyttiin.Jaa, kyllä mulla on joka kerta sen rakenneultran tehnyt LÄÄKÄRI. Sen tekee aina lääkäri, jos raskaus katsotaan riskiraskaudeksi esim. jonkin perussairauden vuoksi.

[/quote]

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lainaus:

Olen naisten klinikan asiakas riskiraskauden takia, käyn siellä kolmen viikon välein, ihan viikosta 6 lähtien. Eikä mitään kolmesta ultrasta ole tehnyt lääkäri, vaan kätilö. Eikä ole ollut puhetta että lääkäri tekisi.Joka tapauksessa, kerrottiin viime viikolla kumpi tulee kun kysyttiin..

[/quote]
Taustalla kohtukuolema, fosfolipidivasta-aineet ja kilpirauhasen liikatoiminta. Ja kuuden raskauden ultrat on tehnyt lääkäri.

Riippuu aivan kätilöstä että kertooko. Heillä on oikeus olla kertomatta mutta ei velvollisuutta. Riippuu varmaan siitäkin mihin sävyyn kysyt. Meille on kerrottu x 2.

Lainaus:

Ensinnäkin NKL:lla normaalisti KÄTILÖ tekee rakenneultran - ei lääkäriRiippuu aivan kätilöstä että kertooko. Heillä on oikeus olla kertomatta mutta ei velvollisuutta. Riippuu varmaan siitäkin mihin sävyyn kysyt. Meille on kerrottu x 2.
Jaa, kyllä mulla on joka kerta sen rakenneultran tehnyt LÄÄKÄRI. Sen tekee aina lääkäri, jos raskaus katsotaan riskiraskaudeksi esim. jonkin perussairauden vuoksi.

Lääkäri kertoi, että tyttö on tulossa 100% varmuudella. Synnytyssalissa ylläri olikin melkoinen, kun rinnalle nostettiin poika isoilla vehkeillä varustettuna.

Missä vaiheessa lie vaihtunut=)

Mulle kätilö sanoi, että jos ei saa hyvin näkymään sitä, ei sano mielummin mitään ettei tule sitten harmistuksia. Me saatiin ihan kuvakin että poika olisi tulossa ja paikkansa piti.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat