Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kummit ja mummit asuu kaukana. Päiväkodista ei tunneta ketään paremmin, eikä lapsella tunnu olevan siellä ketään erityisen läheisiä kavereita. Miten tehdä syntymäpäivistä kivat juhlat 3-vuotiaalle? Oletteko vieneet päiväkotiin karkkia tms.?

Kommentit (13)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meilläkin suunnitellaan 3v synttäreitä, neiti kulkeet tuossa rimpsumekko yllään ja kantaa tänään Tiimarista ostettuja prinsessa paperilautasia kädesään. Pirskeisiin on tulossa pari isosiskon kaveria, joita pikkuneitikin pitää ystävinään, hoidosta yhdet sisarukset joiden synttäreille meidän lapsia on kutsuttu sekä kummit ja toiset isovanhemmat.Tehän voisitte viedä päiväkotiin pari keksipakettia (karkkia en suosittele) tai/ ja maissinaksuja. Ja menkää vaikka sitten oman perheen kesken vielä juhlistamaan päivää hampparille, pulkkamäkeen tai uimahalliin?!

Voithan kutsua koko päiväkotiryhmän.

Karkkiakin voi viedä päiväkotiin, mutta varmista tämä ensin hoitajilta.Tai sitten vietätte perheen kesken jonkun erityiskivan päivän. Teette jotain, mitä ette joka päivä tee. Ei tarvitse välttämättä mennä elokuviin tai teatteriin,

voihan kotonakin juhlistaa synttäreitä esim. kakulla ja muilla herkuilla.Noin pienellä ei ole synttäreitä kohtaan suurempia ennakko-odotuksia (paitsi ehkä lahjasta). Iloinen mieli on pääasia.

...kutsuisin lapsen synttäreille kaikki lapsen hoitoryhmässä olevat tytöt/pojat ap:n lapsen sukupuolesta riippuen. Näin niitä ystävyyssuhteitakin kehitetään.

Ei haittaa vaikkei paremmin tunne. Niin mekin ekalla kerralla tehtiin 3 v vielä sen verran pieni, ettei useimmilla ole vielä parasta kaveria. Kutsut voi jakaa päiväkodin lasten lokeroihin ja laittaa puhelinnumeron ja pyynnön ilmoittaa jos ei pääse tulemaan. ja usein noin pienillä on vielä vanhempi mukana niin sinähän sitä tutustuu.

Oma esikoiseni täyttää kohta 6 ja vasta nyt haluaa kunnon kaverisynttärit. Toki ollaan aina vietetty synttäreitä kummien ja sukulaisten kera + mukana on ollut myös lapsiakin.Oma tyttöni on nyt 2,5-vuotias ja tuskin järkkään hänelle vielä kaverisynttäreitä kun täyttää kolme. Yksi syy on se, että tytöllä on synttärit keskikesällä ja olemme yleensä aina reissussa silloin. Mutta toinen syy on kyllä se, että 3-vuotias on mielestäni vielä aika pieni.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat