Vierailija

Ovatko hokkarit yhtä kylmät ja epämukavat kuin kaunoluistimet?Onko siitä jotain haittaa jos ostan tytölleni hokkarit? Tuleeko myöhemmin koulussa ongelmia kun ei ole oppinut luistelemaan piikeillä?Olen vaan monen kuullut kehuvan että hokkarit on niin paljon paremmat jalassa.

Kommentit (6)

Kaunoluistimiakin saa nykyään mukavampia malleja kuin ne ennenvanhaiset kapealestiset ja kylmät - itselle ostin juuri lämminvuoriset levelälestiset kaunoluistimet urheilukaupasta. Meillä 10 -vuotias luistelee sekä veljen vanhoilla hokkareilla että omilla kaunoluistimilla, joiden kärjen hammastusta käytetään vain joissain "tempuissa" l. niitä ei luisteluun tarvita.

Lapsen luistelukoulussa opettaja sanoi, että kaunoluistimilla luistellaan ihan samalla tavalla kuin hokkareilla. Potkitaan siis sivulle päin.. Ne piikit siinä kärjessä ei ole sitä varten, että otetaan vauhtia, kun potkastaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kaikista kaunokeista on mies poistanut piikit. Kuten tuossa jo sanottiin niin ne piikit ei tosiaan ole vauhdinottamista varten vaan oikeastaan ihan turhat. Paremman luistelutekniikan oppii ilman niitä.

Kokeili kaunoluistimia muttei tykänny niistä ja kun iskä käyttää luistelemassa niin hän kovasti puhui hokkareiden puolesta.

Osalla paikkakunnalla opettajat vaativat tytöille kaunoluistimia kun opettelevat tiettyjä liukuja ja potkuja yms. Mutta eihän koulu voi pakottaa mitään ostamaan jos vanhemmat ei suostu.

ketkä joka helvetan talvi luistelussa potki vauhtia niillä piikeillä??!! Mulla itselläni hokkarit ja on ihan sika siistit luistella ;-)

Mitä haittaa niistä olisi - luistelua kuin luistelua, eikä koulussa vaadita tietääkseni mitään erityistä taitoluistelua.

Täällä tosin aika monet tytöt pelaavat ringetteä, joten hokkarit ovat monille luonnollinen valinta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat