Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

G: Kauan naimisissa olleet - onko miehenne muuttunut?

Vierailija

Ja jos on muuttunut niin miten?

Entä miten lasten syntymä muutti miestäsi?

Kommentit (7)

Vierailija

Oli 19 kun mentiin naimisiin, kyllähän sitä 7 vuodessa muuttuu, positiivisella tavalla siis :) Ja lasten syntymä muutti vastuullisemmaksi ja enemmän koti-ihmiseksi. Meitä molempia. Mutta onhan se siis pohjimmiltaan sama mies kuitenkin.

Vierailija

Eikä ole minusta juurikaan muuttunut, yhtä ihana on edelleen :) Hän oli alun alkaenkin vastuuntuntoinen, rauhallinen sekä symppis mies. Tunnustan etsineeni aikoinaan nimenomaan tuleville lapsille hyvää isää ja sellaiseksi mies on osoitautunut.

Vierailija

8v naimisissa.

On muuttunut, ja koko ajan parempaan suuntaan. :-)Lasten syntymä ei muuttanut miestäni mielestäni mitenkään.

Ikä tekee tehtävänsä. Mieheni on itsevarmempi, komeampi, seksikkäämpi, hauskempi...kuin 8 v sitten.

Menimme aika nuorena naimisiin ja nyt kolmenkympin lähestyessä olen aika lailla tyytyväinen mieheeni. Tosiaan parempi kuin 8 v sitten.

Olen minäkin muuttunut.

olemme kai kasvaneet yhdessä. :-) ja vielä samaan suuntaan, eikä erisuuntaan niin kuin jotkut parit. On ollut ala ja ylä mäkiä ja vaikka mitä tuulen tuiverruksia, mutta kun tälle matkalle yhdessä lähdettiin, niin yhdessä mennään.Onnellinen!

Vierailija

on muuttunut, mutta niinhän sitä itsekin on muuttunut.Nuorempana hän oli sisäänpäinkääntyneempi ja hiljaisempi. Nykyään oikein sosiaalinen ja itsevarma tapaus. Lapset toivat hänestä esiin täydellisen pehmon.

Uusimmat

Suosituimmat