Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kuulisin mielelläni mielipiteitänne! Yleensä kun kilvan kehutaan kuinka naisen tiukat paikat ah tuntuvat niin hyviltä, puristavat taivaallisesti ja jne.

Mieheni kanssa jutellessa asiasta on hän kertonut, että väljäkin voi oikeasti olla taivaallinen. Miehelläni on hieman keskivertoa suurempi vehje ja perusteli väljyyden tuomaa plussaa sillä, että ei tarvii varoa vaan voi vedellä just niin kuin haluaa? Itse olin yllättynyt tästä väljyyden ylistyksestä, kun aina olen luulut että miehen on vaan tiukan ystäviä?

Kommentit (12)

Elikkä lohdutan niitä naisia jotka häpeää velttoa alapäätään. Oikeesti se näin miehenä tuntuu hyvälle kun on sopivan väljä alapäästä.

Ja perustelut.

Siellähän on paljon kiihoittavia "makunystyröitä" jotka mies tuntee parhaiten herkällä tatillansa kun se antaa sopivasti myöden.

Se panee panettaan ja mällin lähtemään.

T.juuso

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ekat 7 vuotta pillu tuntui todella hyvältä ja aina oli vaikeuksia pidätellä. Synnytyksen jälkeen tuota ongelmaa ei ole enää ollut ja voin vakuuttaa, että se ei ole positiivinen asia. Nykyään on vaikeuksia laueta niin, että se tuntuisi hyvältä.

Ei ole juuso tainnut vielä päästä pukille.Lainaus:


Siellähän on paljon kiihoittavia "makunystyröitä" jotka mies tuntee parhaiten herkällä tatillansa kun se antaa sopivasti myöden.T.juuso

Kyllä sen voi sanoa kokemuksesta että kyllä 2 lastasyynnyttänyt sopivasti "löystynyt" on antanut parasta seksiä.

Onnistunut eri asennot helposti ja muutenkin seksi vapautuneempaa kun jos vertaa seksiä neitsyen kanssa.Joten 25v kokemuksella

Sopivasti väljä on ehdottomasti PARAS

Synnytyksessä tullut väljyys ei kuitenkaan auta siinä asiassa, että 20 cm pampulla voi paukuttaa huoletta tyveä myöten, ei ei. Pillu ei syvene synnytyksessä. Hyvät pillulihaset nimenomaan simuloivat synnyttämätöntä "lepotiukkaa" pillua. Synnyttänyt on väljempi lepotilassa, joten panohommiiin kannattaa ryhtyä vasta kun nainen on saanut orgasmin. Omakohtaisesta kokemuksesta voin sanoa, että tuntuma pilluun paranee huomattavasti orkun jälkeen eli se on tiukempi. Joku tuossa väitti, että väljemmässä saa paremman tuntumaan pilluun, se ei pidä paikkaansa. Ei sieltä ole tarkoitus tunnustella mitään yksityiskohtia, kyllä se lämmin, liukas puristus on siinä kaikkein tärkein.

Ei ota sinulle enää kipeää paksuutensa takia? Tykkääkö miehesi siis vedellä kuivana? Märkäänhän uppoaa vaikka kuinka paksu...Lainaus:

Miehelläni on hieman keskivertoa suurempi vehje ja perusteli väljyyden tuomaa plussaa sillä, että ei tarvii varoa vaan voi vedellä just niin kuin haluaa?

Tiukka pillu lisää kitkaa ja painetta penikseen. Jos miehellä on iso ja/tai mies tykkää vähemmän intensiivisemmästä hieronnasta peniksessä on väljyys plussaa. Aikaisemmin esitetty kommentti että saa painaa isolla peniksellä rauhassa pohjaan asti on myös validi.Minusta pillun väljyys ja lantionpohjan lihakset on kaksi täysin eri asiaa: On luonnollista että synnytyksessä tulee kudoksiin väljyyttä. Tämä väljyys itsessään ei katoa jos lantionpohjanlihaksia treenaa, mutta lihaksia treenaamalla nainen voi puristaa pillun penistä vasten tietoisesti tai tiedostamatta jos on itse kiihottunut.Toisin sanoen: synnyttämättömän naisen pillu puristaa penistä automaattisesti aina ja joka tilanteessa vaikka nainen olisi rentona eikä jännitä lantiopohjan lihaksiaan. Synnyttäneellä pillu on vastaavasti aika väljä jos nainen ei jännitä lihaksiaan ja/tai ne on huonossa kunnossa. Jos synnyttäneen naisen lantionpohjanlihakset ovat kunnossa pystyy hän "simuloimaan" kireyttä puristamalla lihaksia. (Btw. Synnyttänyt nainen voi antaa halutessaa miehelle liukkaripanon vaikka ei olisi kiihottunut, mutta synnyttämättömällä tämä on vaikeampaa ja tuottaa helpommin kipua...)MPs. Ei nyt kovin tieteellinen teoria mutta kuitenkin....

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat