Seuraa 

Oletteko törmänneet kauppoihin tms. paikkoihin, joissa on kyltti ovessa: ei sisälle lastenvaunujen kanssa? Miten olette toimineet? Törmäsin itse tänään 1. kertaa sellaiseen ja teki mieli rynnätä sisään ja kysyä, mihin he neuvovat laittamaan nukkuvan lapsen, jos ei häntä saa rattaissa nukuttaa?! Kyllä menettivät hyvän asiakkaan tänään! Ei tee mieli enää astua ko. liikkeeseen - ja varmasti levitän sanaa muillekin äideille! P.S. Kyseessä on tavaratalo Helsingissä. X-(

Kommentit (3)

paikkoihin on kiellettyä mennä lastenvaunuilla ilmeisesti sen takia, että tilat ovat niin ahtaat että vaunut tukkisivat ihmisten nopean ulospääsyn esim. tulipalotilanteessa. Kieltämättä tuollainen rajoitus vie shoppailevien kotiäitien rahat muuhun osoitteeseen. Kovasti kyllä jäi uteluttamaan missä liikkeessä tuollainen kielto oli kun puhut oikein tavaratalosta, itse en ole sellaiseen törmännyt vaikka olenkin kuullut vaunukiellosta jossain pienissä kahviloissa tms.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olen kuullut, että jossain pienessä liikkeessä tai kahvilassa ei vaunuja haluta sisälle. Sen ymmärtää tilan puutteen vuoksi. Tavaratalo kyllä kuulostaa oudolta. Mikä tavaratalo on kyseessä?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat