Vierailija

voisiko joku antaa ohjeen, missä asteessa ja miten kauan jne? onnistun hellalla aina polttamaan pohjaan:(

Kommentit (7)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä vanhempani maalla laittavat puuron tunniksi puu-uuniin, ihan kuumaan siis. Valmista, kun pinnalle tullut kauniin tummanruskea (ei musta) ketto eli kalvo.

Tosi hyvää, sata kertaa parempaa kuin liedellä tehty.

juuri sen takia, ettei tarvitse seistä hämmentelemässä.

Muutenkin tykkään esim. uuniohrapuurosta tosi paljon. Hyvää oli tuo riisinenkin ;).

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat