Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

En löytänyt tälle aiheelle palstaa joten yritän täältä. Säät suosivat nyt luistelijoita ja jäälle pitäis päästä, En ymmärrä merkeistä mitään, mutta koon pitäisi olla jo 35 tokaluokkalaiselle, siis ei mitkään harjoitusluistimet. Tänään käytiin viidessä eri kaupassa ja ei päästy ees kokeilemaan kun ei löytynyt kokoja, paitsi niistä jotka maksoivat 159 e ja sit oli sellaiset "muoviset "harjoitusluistimet stadiumissa ja hintaa oli 14.90....Joten onko kellään jo kokemusta poikien luistimista, mikä merkki olis hyvä ja missä paras palvelu / valikoima?

Kommentit (4)

eihän ne tuossakaan koossa vielä ehdi kovin paljon käytössä kulua.

Eikä merkillä kaiketi nyt luistelussa niin kovin paljon ole väliä.Meidän pojalle (joka nuorempi ja pienempi jalkaisempi) satuin huuto.netistä löytämään uudet säädettävät luistimet, joissa siis sitä luistimen kenkäosaa saa säädettyä 32-36 kokojen välille. On ollu nyt tosi hyvät kun poika oppi luistelemaan ja koko on säädetty pienimmäksi. Riittävät hyvin ensi ja ehkä sitä seuraavaksikin vuodeksi ja sitten vielä veljelle tämän jälkeen.salminakki

varsinkin halvoista luistimista. Käy katsomassa Citymarket ja Prisma niissä on myös luistimia. Intersportissa ja budgetsport myös, mutta on varmaan tuuria jos löytää oikean kokoiset edulliset. Itse olen ostanut aina kevään alesta edullisesti seuraavaa kautta varten jos on koko sattunut olemaan tai sitten alkusyksyn tarjouksesta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eli käytetyt luistimet ovat usein lapsille paremmat kuin ihan uudet ja jäykät. Noista muovisista ja säädettävistä osa on todella huonoja, jäykkiä ja vaikeita kiinnittää. Ja tyttöjen luistimiin ei piikkejä PIIIIITKÄÄN aikaan, ne opettavat vain väärää tekniikkaa. Oikeassa perusluistelussa ei piikkejä tarvitse/saa käyttää.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat