Vierailija

Kuka uskoo, että se tosiaan on niin auvoisaa kuin neiti antaa ymmärtää? Lapset on hienosti sopeutunut, Hermanni maailman ihanin ja osallistuvin puoliso jne jne.

Kommentit (6)

Mitään negatiivista ne ei sano! Kaikilla on hyvin nukkuvat vauvat, synnytys oli ihana, masennuskin oli ihana, äitiys on ihanaa ja parasta elämässä, lapset ovat kiltteja jne. Parisuhde kukoistaa ja voi jopa paremmin kuin ennen. Ovat harmonisia ja onnellisia!Ainoat, jotka ovat sanoneet jotain negatiivista, ovat A-L Härkönen ja Kirsi Piha. Tanja Karpelalla oli koliikkivauva. Äitiys on toki ihanaa, mutta julkkikset antavat liian siloitellun kuvan kaikesta. Että ei mitään ongelmia ikinä.

vaikka kyllä Tuirelle oli varmasti lottovoitto päästä siitä narsistiukkelista eroon! Ajatelkaa se ukkeli tunki ittensä niihin sotaharjotuksiin ja vaati siellä pokkurointia! Maata kiertävälle radalle moinen...

</p> <p>jossain lehdessä kyllä kertoo siitä, että kohta on ero tulossa. Esim. Häkkiset, Sieviset jne...<br /><br /><br /><br />/i]</p> <p>[quote kirjoitti:

jossain lehdessä kyllä kertoo siitä, että kohta on ero tulossa. Esim. Häkkiset, Sieviset jne...Lainaus:

Eroavat kesään mennessä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat