Seuraa 

Mitä tai miten noin yleensä noin 2,5v osaa piirtää tai värittää? Tai miten teillä on/on ollut?

Kommentit (4)

Kaikki kolme tyttöä ovat oppineet pitämään kynää hallitusti vasta reilusti yli 3-vuotiaana. Sitä ennen lähinnä sotkuilua ja vain sormivärit toimivat.

piirtämään pääjalkaisia ja värittämään värityskirjoja niin, että väri pysyi kuvan sisällä. Esikoispoika taas lähes 4-vuotiaaksi piirsi pelkkää "sotkua" ja kun väritti värityskirjan kuvia, väritti koko sivun samalla...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

on innostunut piirtäjä ja värittäjä, mutta taidot eivät ole vielä kovin kummoiset. Hän pirtää soikioita, viivoja ja kaikenlaisia häkkyröitä, mutta ei vielä pääjalkaisia tms. Nyt ihan viime päivinä hän on saattanut piirtää ympyrän, johon kaksi viivaa ja kaaren ja kertonut, että tässä on äiti / isä (pää, kaksi silmää ja suu).Värityskirjojen värittäminen on hänestä tosi hauskaa ja hän tekee perusteellista työtä, mutta värittää koko sivun ihan täyteen välittämättä viivoista.Mutta siis intoa riittää, joten taidotkin varmaan karttuu. 6-vuotias esikoispoika ei ole ollut koskaan kiinnostunut piirtämisestä, joten on kivaa, kun tämä pieni neiti haluaisi koko ajan vain piirtää ja värittää.

meilläkin 2,5-vuotiasta tyttöä. Hän on ihan viime aikoina muuttanut väritystyyliään hiukan: ennen väriä tuli lähinnä viivojen päälle, jonkun oman logiikan mukaan. Nyt hän selvästi yrittää jo värittää hahmoja, tosin edellä kerrotun kaltaisesti koko sivu useimmiten saa osansa, kun käsi ei vielä tottele.

Piirtämisessä on soikioita ja ryteiköitä, ei vielä tunnistettavia hahmoja. Äitiä hän pyytää piirtämään hahmoja, ja värittää usein niiden päälle vahvasti ikäänkuin vahvistaen piirrosta. Pyydetyt hahmot ovat kummituksia, lintuja, kissoja, kukkia ja muumihahmoja.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat