Vierailija

rasvatonta, kevyttä, ykköstä, luomua, jotain muuta?

Kommentit (14)

Sitä juodaan itsekin.

Menee kyllä myös laktoositon rasvaton tai kevytmaito, tav. kevytmaito sekä ihan käsittelemätön maitokin (suoraan tuttavien navetasta, jäähdytetty kuitenkin).Ja myös pillimaito (Hyla, kevyt) kelpaa reissussa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

useimmiten se on ihan tavallista kevytmaitoa. joskus on luomuversio, joskus maitojuomaversio, ja muutaman kerran on ostettu lapsen omasta toiveesta "punasta maitoa" - eli kun on oltu viikko papan luona kylässä, missä juodaan juuri tuota punaista maitoa :) meillä nyt muutenkin taaperon syömiset (ja juomiset) on aina määräytyneet sen mukaan mitä muu perhe syö ja juo, jo vauvasoseaikaan hänen soseensa tehtiin niistä samoista potuista ja porkkanoista yms. kasviksista joita käytettiin muunkin perheen syömisiin. mehuja ei meillä lipitetä, vaan janoon vettä ja muutama lasi maitoa päivässä - silloin kun mulla on työ- tai muuta stressiä eikä maha kestä laktoosia, tarjolla on hyla tai kevytmaitojuoma -versio. Ainoa, mitä ostetaan pelkästään lapselle, on appelsiinimehu, ja tämäkin siksi, että minä olen allerginen sitrushedelmille eikä niitä varsinaisia appelsiineja/mandariineja yms. voi meille tuoda ilman että mä alan muistuttaa vesirokkoista lasta. nestemäiset versiot sopivat kuitenkin varsin hyvin.

Ei mitään. Tyyppi kieltäytyy juomasta maitoa, vaikka onkin kaikkiruokainen.Luomukevytmaitoa käytetään meillä ruuanlaittoon, joten ruuassa menee luomumaitoa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat