Vierailija

Kerran ehdin jo hörppästä mutta uskallanko juoda lasin-kaksi? Eilen söin ruisleipää, ei edes kovin tuoretta ja vauva huusi koko yön!

Kommentit (2)

jossa maitohappobakteereita. pitäisi olla pikemminkin hyväksi noiden maitohappojuttujen takia . otin lisäksi raskaus -ja imetysaikana noita mh-bakteereita lisäksi ehkäsitäkseni vauvan vatsavaivoja ja kyllä meillä tepsi. kipristeli enemmän jos unohdin ottaa yhtenä päivänä ja rauhoittui kun muistin ottaa.ellei teillä sitten ole maitoallergia niin sitten ei sovi mitkään maitotuotteet.rusileipää söin mutta vasta päivän vanhaa juuri sen takia että ittelleni tulee tuoreesta leivästä kamalat mahanväänteet saatikka vauvalle ja vielä piimän kera.muut ilmavaivoja aiheuttavat joita imettävän tulee ainakin imetystaipaleen alussa välttää olivat tuoreen leivän lisäksi : kaali, pavut, herneet, sipuli, omena, sirtushedelmät....mitähän niitä oli muita ?

Voihan niitä ilmavaivoja tulla tosiaan muutenkin. Meillä auttoi myös kahvin pois jättäminen vauvan ilmavaivoihin mutta lopulta kyllä todettiin myös laajat allergiat(näkyivät selvemmin sitten kun vauva alkoi syömään kiinteitä, sitä ennen rintamaidon kautta en osannut metsästää oireita).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat