Vierailija

Moi!Onko kukaan perustanut mansikkamaata? Mitä teit siinä onnistuneesti? Olen nyt kääntänyt maan ja sekoittanut siihen kompostia ja kalkkia. Aion laittaa mansikkakankaan taimien alle.

Mikä olisi hyvä taimilajike?Kiitos vinkeistä!

Kommentit (2)

Moi vilmahilja!Kiitos vinkeistä. Laitoin mansikkakankaan alle. Olen edellisen mansikkamaan kanssa käyttänyt hallaharsoa lintusuojana. Räksät syävät muuten kaikki mansikat tai nokkivat jokaista mansikkaa vähän. Rastasverkkoa eivät hermoni kestäneet; rääkyviä lintuja kintuista kiinni niissä.Kävin kolmella puutarhaalla, että sain taimet. Lajiketta en edes muista nimeltä, oli ainoa mitä oli enää jäljellä. Myöhäisempi lajike kuin Polka.Jatketaan tuolla tammimammoissa :)T. Ametisti

se mansikkakangas kannattaa todellakin laittaa ja leikata suht pienet reiät siihen taimia varten... muuten rikkaruohot alkaa helposti työntymään sieltä reiästä myös. penkkirivien väliin vaikka kuorikatetta. ja puusta kannattaa tehdä mansikkamaan päälle sellainen kehikko johon saa hyvin verkon laitettua, räksät napsii muuten kaikki mansikat ennen kun ehdit satoa keräämään! ainakin meillä.... =) meillä mies teki sellaisen kehikon, joka on keskeltä aika korkea, joten sielläon helppo kerätä mansikoita.

meillä on lajikkeena POLKA, joka on osoittautunut todella hyväksi ja maukkaaksi! tekee paljon poikastaimia, joista voi mansikkamaata lisätä vaikka joka vuosi tai antaa taimia myös muille. hyvin tuuhea ja isohko lajike on tämä polka. =)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat