Vierailija

Meillä söi puuroa kera sopan, mikä on ihan kiva, koska hälle ei ole aikoihin uponnut puurot ja nyt viimeaikona on taas maistunut.

Kommentit (16)

eli neljän viljan puuroa ja jäisiä mustikoita. Napsii noita mustikoita jäisinä purkista ihan intona. Välillä puuro syödään omenahillolla tai jollain kiisselillä, mutta useimmiten mustikoilla. Ikää pojalla 3 v ja 3 kk.

3v. söi leipomansa pullakoiran, lisäksi omenaa ja viinirypäleitä sekä maitoa

Yleensä pitäydytään leivässä/puurossa(kaura/manna/4viljaa)/myslissä/jugurtissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

söi eilen yhden ruisleivän jonka päällä oli juustoa ja kurkkusiivuja sekä puolikkaan banaanin sekä joi lasillisen maitoa.Puuroja on ollut ihan turha tarjota jo pidemmän aikaa. Kun ei uppoa, niin ei uppoa.

Teen puolikkaan annoksen puuroa laatikon kyljessä olevasta ohjeesta. Maitoa ja itsetehtyä mehua. Kermaviiliin dippasi omenanlohkoja ja paprikan siivuja. Yhden paahtoleivän.Ei syö kaikkea kerralla, käy välillä leikkimässä.

puolikkaan täysjyväsämpylän, puolikkaan banaanin ja joulutortun vadelmamarmeladilla. Pyysi torttuja ja teimme niitä sitten illalla yhdessä. Nyt on pakastettu annospusseissa tortut pojalle, kun ovat maito, muna, soija-allergikolle kaikki leivonnaiset aika harvinaista herkkua...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat