Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

G: mitäs teidän n. kolmevuotiaat söi tänään iltapalaksi?

Vierailija

Meillä söi puuroa kera sopan, mikä on ihan kiva, koska hälle ei ole aikoihin uponnut puurot ja nyt viimeaikona on taas maistunut.

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

eli neljän viljan puuroa ja jäisiä mustikoita. Napsii noita mustikoita jäisinä purkista ihan intona. Välillä puuro syödään omenahillolla tai jollain kiisselillä, mutta useimmiten mustikoilla. Ikää pojalla 3 v ja 3 kk.

Vierailija

3v. söi leipomansa pullakoiran, lisäksi omenaa ja viinirypäleitä sekä maitoa

Yleensä pitäydytään leivässä/puurossa(kaura/manna/4viljaa)/myslissä/jugurtissa.

Vierailija

söi eilen yhden ruisleivän jonka päällä oli juustoa ja kurkkusiivuja sekä puolikkaan banaanin sekä joi lasillisen maitoa.Puuroja on ollut ihan turha tarjota jo pidemmän aikaa. Kun ei uppoa, niin ei uppoa.

Vierailija

Teen puolikkaan annoksen puuroa laatikon kyljessä olevasta ohjeesta. Maitoa ja itsetehtyä mehua. Kermaviiliin dippasi omenanlohkoja ja paprikan siivuja. Yhden paahtoleivän.Ei syö kaikkea kerralla, käy välillä leikkimässä.

Vierailija

puolikkaan täysjyväsämpylän, puolikkaan banaanin ja joulutortun vadelmamarmeladilla. Pyysi torttuja ja teimme niitä sitten illalla yhdessä. Nyt on pakastettu annospusseissa tortut pojalle, kun ovat maito, muna, soija-allergikolle kaikki leivonnaiset aika harvinaista herkkua...

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat