Vierailija

mee vaa kentälle väijyyn, ehkäpä jopa saattaa onnistua. Oikeinko edustava pari?

Sivut

Kommentit (24)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vielä olisi aikaa jos vain tietäisi hotellin vai menenkö lentokentälle odottamaan paluulentoa vai lähtevätkö lentokentältä jonkun vip-oven kautta?

ei sensuroimaton

"
"Suomen presidenttien koko historian epärehellisin ja myös suurin kansan virhe Sauli Väinämö Niinistö on valjastanut Suomen median epärehellisyytensä markkinointiin. Niinistö ostaa mainokset ja maksaa toimittajat kirjoittamaan itsestään yksi kaunista kymmenen hyvää yksitoista tekaistua ylistystä. Naurettavimpia Niinistön mainossloganeja "ykkönen" ja "ylivoimainen" kansalaiset nuo tuollaiset ovat pelkkää Sauli Niinistön itsensä kustantamaa mainontaa itselleen" Totuus on enemmän kuin käsin kosketeltavissa. kansa ymmärtää vihdoin että Niinistön äänestäminen presidentiksi oli suuri virhe. Totuus kuullaan kansalta ja totuudeksi Niinistön suosiosta ja kyvystä presidentin viran hoitamiseksi kansa antaa arvosanan "huono" ja "vaihtakaa" presidentti". clickkaa koko sivu auki tästä... Tämän edellisen konkretisointiin riittää yksi kylmä fakta ja näyttö viimeisistä kolmelta itsenäisyyspäivän mielenosoituksista joita vastaavia ei ole ollut koko Suomen presidenttien historian.
Miksi kansa mellakoi ja itsenäisyyspäivänä? huvistako? ei ei ei... Yksinkertaisesti kansa osaa jo käyttää omia aivoja eikä olla johdateltavissa, yleisö ymmärtää että heidät huijattiin äänestämään presidentiksi kylmäkiskoinen valtion petosmies ja valehtelija, Sauli Niinistö joka ei ole muuta kuin vaaraksi Suomelle.

Pahviset saulimainokset ovat historiaa. Verkkomedian ajankautena kansa ei ole enää tyhmää niinkuin ennen.
Älkää antako virheen enää toistua joten älkää äänestäkö enää Sauli Niinistöä. Parempia vaihtoehtoja presidentiksi on pitkä lista sellaisia jotka hallitsevat idän ja lännen, ja ovat ihmisiä niinkuin Urho Kekkonen oli.... vaihtoehtoja siis löytyy esim Väyrynen,Aho,Haavisto,Halonen,Ahtisaari.. 
Niinistö on sotkenut tarkoituksellisesti ulkomaanpolitiikkaa esimerkiksi EU-petoksellaan aiheuttanut muun muassa idänkaupan kylmenemisen vahingot Suomelle vähintään 5 miljardin vuositasoa.

Lännen suhteen hölmöili itsensä Pentagonin sulkulistalle tappiot tästä esimerkiksi Patrialle miljardeja,
jenkit eivät enää mielellään tee kauppaa sellaisen Suomen kanssa jonka presidenttinä on
sammalteleva Salolainen kyläpolitiikko Helsingin kauppatorilta eli Sauli Niinistö.

"Niinistö mokasi ja pani itsensä paitsioon Moskovassa ja sen jälkeen Helsingissä Etyjissä. Armotonta tohelointia missä ei ollut pisaraakaan presidentin statusta niinkuin Kekkosen aikana, jolloin presidentin osasivat vielä perusdiplomatiaa ja lakia. Venäjän media ei ollut kiinnostunut Sauli Niinistön vierailuista tai sanomisista Putinille ei edes kohteliaisuus syistä vaikka Putin oli kutsunut Niinistön. Niinistö oli täysi nolla eikä häntä siteerattu lainkaan. Putinin ja Niinistön yhteiskuvasta näytettiin ainoastaan Putinin kuva koska Niinistö oli leikattu pois". Ketään ei jaksa kiinnostaa pienen naapurimaan presidentti jolla ei ollut mitään sanottavaa. Putin oli toivonut keskinäisten taloussuhteiden olevan keskustelun aiheena, mutta näissä asioissa ei Niinistön kanssa edistytty, ilmeisesti koska Niinistö ei halunnut edistyä ja keskustella talousasioissa. Toista se oli Urho Kekkosen aikana". Ukrainan konflikti tuntui olevan tärkeämpi asia Sauli Niinistölle kuin oman maan taloustilanne ja suhteet naapuriin Venäjään. Niinistöä ei edes huoleta että Suomen vienti Venäjälle on romahtanut EU-pakotteiden vuoksi. Yhä useammalle alkaa olla päivänselvyys että Niinistön poliittinen taitamattomuus no jo romahduttanut totaalisesti kaiken sen ulkopoliittisen diplomatian ja viisauden jonka Paasikivi aluksi vaivalla loi, mitä Kekkonen jatkoi ja sitten Koivisto"

Niinistö masinoi siis lehtien ja TV:n mielipidekyselyitä gallupeja ja lehtien kirjoituksia ne kaikki vääristää omaksi mieleisekseen, lehdet kirjoittavat ja painavat mainosta minkä ukko haluaa.

Älkää menkö enää Niinistön lankaan, inernetin aikakautena ihmiset osaavat jo käyttää viimein omia aivoja.
Niinistö on narsisti joka ei heikkoutensa takia saa kontaktia oman ikäluokkansa vastakkaisen sukupuolen edustajiin. Jenni Haukiolle Niinistö merkitsee ainoastaan mainosta ja rahaa, Niinistölle puolestaan Haukio on pelkkä näyttelyesine, narsismin välikappale millä tasapainottaa rosvon mainettaan. Mistään kristillisestä liitosta ei ole kysymys.

Puhe lumiukko Sauli Niinistö ei ansaitse enää toista kautta presidenttinä joten älkää ihmeessä enää äänestäkö häntä uudestaan!!!  
Katso täältä detailit clickkaa tästä näin !!!
http://www.niinistonsauli.blogspot.fi/#!http://niinistonsauli.blogspot.c...

vaalit2018

Tässä viikon kylmä suihku Niinistölle 

Kuvassa Sauli Niinistö ja ensimmäinen vaimo Marja-Leena. Pari meni naimisiin 1974, liitosta syntyi kaksi lasta Nuutti 1975 ja Matias 1980. Marja-Leena menehtyi liikenneonnettomuudessa 1995 ja pian sen jälkeen Niinistö "kunnioitti" vaimonsa menehtymistä menemällä kimppaan Tanja Karpelan (ex-missi) kanssa. Pari kihlautui riettaasti 2003 ja aihe sai runsaasti näkyvyyttä juuri keltaisessa lehdistössä joten skandaalien setä tämä Sauli. Sauli Väinämö avioitui Kokoomuksen viestintäpäällikkö Jenni Haukion kanssa 3.tammikuuta 2009 ja kansan syvät rivit esittävät edelleenkin kysymystä mikä liiton todellinen peruste on? olisiko Haukio mennyt naimisiin Niinistön kanssa jos tämä olisi ollut pelkkä Kokoomuksen narikka. Käytännön karkeistettuna Jenni Haukion käyttövoima Niinistöön on pelkkä mainos ja raha, eikä Haukiokaan ole narsisminsa paljastaneelle Niinistölle muuta kuin näyttelyesine, suojakilpi tasoittamaan Niinistön rosvon mainetta.
Kaiken todistaa parin huikea ikäero, Jenni Haukio on syntynyt 7.huhtikuuta 1977 eli täyttää kohta 39 vuotta ja Sauli Niinistö on syntynyt 21.elokuuuta 1948 Salossa, täyttää siis elokuussa 68 vuotta. Niinistö voisi ikänsä perusteella olla vaikka Jenni Haukion lapsen isoisä. Parin avioliitto ei ole uskottava ja kaikkea muuta kuin kristillisen tarkoituksen määrittelemä liitto."

Ja ahne Ahne nuori pikkuvaimo on päässyt mainoksen makuun niin kokematon niin naiivi eikä vieläkään ymmärrä mikä hänen roolinsa todellisuudessa Niinistön rinnalla on... se on kaikkea muuta kuin kristilliset arvot omaava terve avioliitto. 

https://www.facebook.com/1606003069647224/photos/a.1606345526279645.1073...

X-toimittaja

Niinistö otti vähän etäisyyttä Haukiosta ja lähti poikamieslomalle toiselle puolelle maailmaa.

Ukko ei vaan naijaa että naama on maailman laajuisessa levityksessä verkossa ja minne pärstä eksyy sieltä linnut laulaa, koomisinta että Dupain paikallinen bordelli on vahvistanut tiedon kahdesta erittäin hyvin maksaneesta suomalaisesta asiakkaasta joista toinen suostui jopa ilolintujen kanssa samaan kuvaan.

Odotellaan sitä kuvaa ja julkaistaan lähiaikoina täällä.

http://www.iltalehti.fi/viihde/2016012821029391_vi.shtml

Hannu Räihä

The financing of the campaign Finland smelled and at least 100 000 people starved due to the totally wrong economic policy made by so far president of Finland Sauli Väinämö Niinistö he is known about his criminal past. Unemotional man who was happy when his mother died. Niinistö is also guilty of high treason. It is not known how many people became ill seriously or died prematurely because  the actions of this man. Niinistö has been held responsible for everything from it from a bad one which he has caused on his acts in Finland's politics. "Who would like to feast? who in the end would reveal everything Niinistö`s crimes and the actions what damage he has caused policy, for example his for example his nazi past, his country deceptions to Finland and Bilderberg connections!!! International politicians be cool and extremely careful with this man Sauli Väinämö Niinistö he is dishonest and president of the Finland for the present !!!
Lähettänyt Media 26th August 2015

 https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1622764917971039&id=16...

Jouko

Suomen kansalaiset !

Sauli Niinistö valehteli ja runsaasti viime vaaleissa merkittävästi asioita, jotka olisivat vaikuttaneet vaalitulokseen! Pitäkää huoli että olette tietoisia näistä asioista jatkossa siis totuuden Sauli Niinistöstä!

1. Myi 90-luvun lama Suomen suurimmat kärsijät pilkkahinnalla Aktiv Hansa koronkiristäjäfirmalle ikuisiksi velallisiksi kun olisi voinut heidät myös pelastaa, herraa vaan ei kiinnostanut.

2. Valtionpetosmies hänen ajamansa politiikka tuhosi kokonaan satojentuhansien ihmisten elämän ja vaurioitti sekä rampautti kymmenientuhansien ihmisten elämää. Myös näiden ihmisten läheisille hänen tekonsa ovat aiheuttaneet paljon tuskaa ja kärsimystä. Hän ei ole mitenkään ottanut vastuuta teoistaan.

Niinistö ei ole kantanut vastuutaan tuhansien Suomalaisten elämän kurjistamisesta sekä saattamisesta ennenaikaiseen hautaan

3. Konkurssikypsän Sanoman mies, tilivelvollinen Sanomalle mielistelijä ja omahyväinen lipoja sitä mutta omasta vapaasta tahdosta

4. salasuhde pikkutyttöön....

5. Niinistön kieroutuneet suhteet naisiin ensimmäisessä avioliitossaan aiheutti vaimolleen tahallista henkistä painetta. Vaimon oletettu itsemurha mistä selkeä näyttö, todistajien sanat puhukoon omaa karua kieltään.

Ei myös elämän tärkein nainen, oma äiti jolta on saanut suurimman lahjan elämän merkinnyt Niinistölle mitään. Niinistö pisti juhlaksi äitinsä menehtyessä. Ainoastaan henkisesti epävakaa ihminen voi päästää sellaista naurua ja hyväntuulisuutta kuin Niinistö samana päivänä kun on saanut tiedon että elämän tärkein ihminen äiti jolta on saanut elämän on menehtynyt.

Näin paljon Sauli Niinistö kunnioittaa siis ihmiselämää ihmiset ovat hänelle pelkkää materiaa!.

Niinistön ja nykyisen puolison Haukion avioliitto ei ole kristillisiä arvoja noudattava terve avioliitto vaan aivan jotain muuta nimittäin Haukion käyttövoima Niinistöön on pelkkä mainos ja raha, eikä Haukiokaan merkitse Niinistölle muuta kuin olla näyttelyesine edustustilaisuuksissa, narsistin suojakilpi tasapainottamassa Niinistön rosmon mainetta

Suomalainen, älä äänestä enää Sauli Niinistöä!!!

Mistä on kyse katso tästä http://sauli-niinisto-salosta.blogspot.fi/

Joukhainen

"Sauli Niinistön ja Jenni Haukion avioliitto on Suomen läpinäkyvin lumeliitto. Miksi luulette vanhan ikälopun seniilin ukon käpsivän puolta nuoremman lapsosen kanssa, joka kaiken lisäksi on hänen sukulainen. Oma kummityttö." voi helvetti.

Sauli Niinistölle Haukio ei ole muuta kuin suojakilpi tasapainottamaan Niinistön rosvon mainetta, ja henkilökohtainen escort- nainen juhlatilaisuuksiin ja tapahtumiin.

Mistään terveestä ja kristilliset arvot täyttävästä kunniallisesta avioliitosta ei ole kysymys.

Jenni Haukiolle Niinistö merkitsee ainoastaan mainosta ja rahaa. Kaiken lisäksi Haukio on samanlainen huijari kun Niinistö. Haukio on ilmoittanut ettei halua olla äiti, mutta siitä huolimatta niin kernaasti haluaisi että häntä kutsuttaisiin "maan äidiksi": lapsi rukka ei ymmärrä edes sitä että realistisen maan äidin niinkuin Tarja Halonen täytyy olla myös esimerkillinen äiti omine lapsineen. Haukio ei täytä näitä vaatimuksia. Hän on mainoksen makuun päässyt maalaistyttö joka raapustelee onnettomia ja surkeita runojaan ja saa niistä tyydytyksen epävakaaseen parisuhde- ja seksuaalielämäänsä."

 Niinistön kaikki suhteet naisiin on olleet kieroutuneita:

Ensimmäisessä avioliitossaan Niinistö ajoi vaimonsa Marja-Leenan henkisesti jurriin, Marja-Leena teki itsarin. Itsariin saattoi vaikuttaa Marja-Leenan saama tieto Niinistön fetissistä liittyen kummityttönsä vaippoihin ja niiden vaihtamiseen.

Sitten tuli upea missi, Niinistö sikaili korkeitten arvojensa ja mauttomien naisen alapäätä koskevien vitsiensä kanssa niin paljon että jäi taas yksin

Tässä vaiheessa Niinistö havaitsi että kummitytölleen oli kasvanut rinnat. Niinistö otti kummityttönsä vaimokseen. Nyt koko Suomi nauraa minkälainen seniili vanhus nussii ellei sisarpuoltaan ja serkkujaan niin ainakin puolta nuorempaa kummityttöään.

Niinistö pisti juhlan saman tien kun sai tiedon että elämän tärkein nainen, oma äiti jolta on saanut suurimman, elämän on menehtynyt. Ainoastaan sairas mieli voi päästää sellaista naurua ja helpottuneisuutta tilanteessa kun saa tiedon että elämän tärkein ihminen on poissa.

http://niinistosauli.blogspot.fi/2015/04/kunnioita-isaasi-ja-aitiasi.html

Suomen etu on ÄLÄ ÄÄNESTÄ ENÄÄ NIINISTÖÄ!!!

Tiesitkö MUUTEN tämän Sauli Niinistön taustoista?

Jalkapalloliitto jäi Niinistön jäljiltä kauheisiin velkoihin, eduskunnan remonttibudjetti ylitettiin yli 200 % ja osa meni budjetin ohi remonttiyrityksiltä Sauli Niinistön presidentinvaalikassaan. Niinistö tuhosi Suomen talouden liittämällä Suomen euroon vaikka se ei itse tajunnut yhtään, mitkä ovat euron seuraukset Suomelle. Olemme nyt EUn heikoin talous yhdessä Kreikan kanssa."

"Sauli Niinistö änkesi härskillä kokoomusjohtajien juonella Jalkapalloliiton puheenjohtajaksi, jotta saisi ääniä presidentinvaaleissa ja kun ei ymmärtänyt taloudesta eikä jalkapallosta mitään tyhjensi Jalkapalloliiton kassan, ajoi Jalkapalloliiton pahoihin velkoihin ja kulutti rahat aivan älyttömyyksiin."

"Sauli Niinistö vastasi eduskunnan remontista, jonka budjetti hänen johdollaan ylittyi yli 200 % ja siitä budjetista sekä urakoista hävisi kymmeniä tuhansi Niinistön presidentinvaalikassaan."

Mistä on kyse katso tästä

https://www.facebook.com/%C3%84l%C3%A4-%C3%A4%C3%A4nest%C3%A4-en%C3%A4%C...

Hakaniemen nainen

Niinistö ei ole paras muussa kuin Suomen sotkemisessa. Täysin ammattitaidoton ja kyvytön henkilö toimimaan presidenttinä. Ei B-luokan salolaisen kyläjuristin tiedoilla taidoilla olla Suomen presidentti. Ei missään olosuhteissa.

Sauli Niinistö valehteli ja runsaasti viime vaaleissa merkittävästi asioita, jotka olisivat vaikuttaneet vaalitulokseen! Pitäkää huoli että olette tietoisia näistä asioista jatkossa siis totuuden Sauli Niinistöstä!

1. Myi 90-luvun lama Suomen suurimmat kärsijät pilkkahinnalla Aktiv Hansa koronkiristäjäfirmalle ikuisiksi velallisiksi kun olisi voinut heidät myös pelastaa, herraa vaan ei kiinnostanut.

2. Valtionpetosmies hänen ajamansa politiikka tuhosi kokonaan satojentuhansien ihmisten elämän ja vaurioitti sekä rampautti kymmenientuhansien ihmisten elämää. Myös näiden ihmisten läheisille hänen tekonsa ovat aiheuttaneet paljon tuskaa ja kärsimystä. Hän ei ole mitenkään ottanut vastuuta teoistaan.

3. Konkurssikypsän Sanoman mies, tilivelvollinen Sanomalle mielistelijä ja omahyväinen lipoja sitä mutta omasta vapaasta tahdosta

4. salasuhde pikkutyttöön. http://www.jenni-haukio.blogspot.fi/

5. Niinistön kieroutuneet suhteet naisiin ensimmäisessä avioliitossaan aiheutti vaimolleen tahallista henkistä painetta. Vaimon oletettu itsemurha mistä selkeä näyttö, todistajien sanat puhukoon omaa karua kieltään.

Ei myös elämän tärkein nainen, oma äiti jolta on saanut suurimman lahjan elämän merkinnyt Niinistölle mitään. Niinistö pisti juhlaksi äitinsä menehtyessä. Ainoastaan henkisesti epävakaa ihminen voi päästää sellaista naurua ja hyväntuulisuutta kuin Niinistö samana päivänä kun on saanut tiedon että elämän tärkein ihminen äiti jolta on saanut elämän on menehtynyt.

Niinistön ja nykyisen puolison Haukion avioliitto ei ole kristillisiä arvoja noudattava terve avioliitto vaan aivan jotain muuta nimittäin Haukion käyttövoima Niinistöön on pelkkä mainos ja raha, eikä Haukiokaan merkitse Niinistölle muuta kuin olla näyttelyesine edustustilaisuuksissa, narsistin suojakilpi tasapainottamassa Niinistön rosmon mainetta

6. Sumuttaa Yle-Kokoomuksen kanssa suomalaisia minkä kerkeää.

7.Mies on pelkkä puheukko eikä mikään presidentti. Oman aikansa Uuno Turhapuro. Myötäilee sanomisiaan mielistellen miten sylki suuhun tuo. Miehen kannat ja mielipiteet vaihtuvat sitä mukaa kun vaihtaa alushousujaan, mielistelee ja peruu sanomisiaan ainoastaan saadakseen huomiota ja lipoakseen äänestäjiä.

Miehen henkinen epävakaus ja epärehellisyys jo puoltaa sitä lausuntoa että hän on kyvytön toimimaan presidenttinä.

8. Niinistö on syyllistynyt raskaaseen rikokseen valtionpetokseen jos häntä äänestää uudestaan ja hänet vahingossa valitaan hänelle äänestäjät antaisivat hänelle syytesuojan taas seuraavalle kuudelle vuodelle. Näin ei saa olla.

9. Romuttanut täydellisesti Suomen presidentin uskottavuuden ajaen presidentin valtaoikeudet minimiin. Oman aikansa Uuno Turhapuro vetää vielä uimaan puolisonsakin tärvelemään täydellisesti presidentin statuksen, jonkinlaista siveellisyyttä olisi toivonut Jenni Haukiolta sillä presidentin puolison tehtävä ei ole toimia esimerkiksi seksiobjektina.

10. Niinistö lietsoo käytännössä sotaa suurta venäjää vastaan.

Niinistön mokailu, salailu ja hölmöily on jo niin neuroottista ja vahingollista Suomelle että Niinistö itsekin olisi varmasti helpottunut jos hänet vapautettaisiin presidentin työstä.

Mistä on kyse katso tästä

https://www.facebook.com/%C3%84l%C3%A4-%C3%A4%C3%A4nest%C3%A4-en%C3%A4%C...

Dosentti Järvinen

Niinistön kummityttökin (nykyään myös Niinistön seksikumppani) varoitti jo aikoinaan että Sauli Niinistön psyyke ei kestä presidentin tehtävän asettamaa henkistä painetta. Niinistöltä puuttuu täydellisesti paineensietokyky. Tämä näkyy jo myös miehen kasvoilta. Viimeisen vuoden aikana Niinistö on vanhentunut ainakin jo kymmenen vuotta. Tarkastelkaapa vaikka! VANHA MIES SAULI NIINISTÖ JO ELÄKKEELLE!!!

https://www.facebook.com/1606003069647224/photos/a.1606345526279645.1073...

nainen ja koulutettu

Suomen kansalaiset !

"Sauli Niinistöllä ei ole toimintakykyä eikä harkintakykyä. Hän on impulsiivinen ja epävakaa ihminen joka tekee jopa ratkaisevia päätöksiään tunnevaltaisesti. Hän vaihtaa mielipiteitään koko ajan ja kantansa tärkeistäkin asioista saattaa muuttua parikin kertaa vuorokauden aikana. Erittäin vahingollista epävakautta henkilöltä jonka pitäisi olla presidentti."

Vieläkö muistatte miten Niinistö painotti vaaleissa olevansa "työväen presidentti", hän lupasi toimia työväen puolella ja eduksi, no katsotaanpas sitten mitä Sauli Niinistö on työväelle saanut aikaan, nyt suoraan sanoen aiheuttanut:

Aloitetaan ytimestä olette varmasti havainneet että nimenomaan Sauli Niinistön presidenttikaudella maahanmuutto ja rikollisuus ovat hälyttävän huomattavasti lisääntyneet.

"Niinistö valittiin presidenttiehdokkaaksi, koska hänet tiedettiin lapsenmieliseksi, riittävän tyhmäksi ja osaamattomaksi poliitikoksi."

Jo Niinistön presidentin kampanjan rahoitukset haisi ja kauas viime laman aikana vähintään 100 000 ihmistä näki nälkää aivan turhaan Suomessa Sauli Niinistön eriarvostamisen ja nälkäpolitiikan ja väärän talouspolitiikan johdosta.

Niinistö ei ole koskaan joutunut vastuuseen kaikesta siitä pahasta mitä hän on aiheuttanut teoillaan, hänen ajamansa politiikka on turmellut kokonaan satojentuhansien ihmisten elämän ja vaurioittanut sekä rampauttanut kymmenientuhansien ihmisten elämää.

Myös näiden ihmisten läheisille hänen tekonsa ovat aiheuttaneet paljon tuskaa ja kärsimystä.

"Hän ei ole mitenkään ottanut vastuuta teoistaan."

Sauli Niinistö lähti presidenttinä omin päin ja tyhmyyttään mukaan muuttamaan Suomen puolustusvoimia aluepuolustusarmeijasta hyökkäysarmeijaksi, joka käy sotaa Suomen rajojen ulkopuolella.

Karkeistettuna Niinistö vielä myöntää oman mokansa ulkomailla: Suomi vedetään sotaan!

Paasikivi, Kekkonen, Koivisto, vielä Halonenkin yrittivät puhua järkeä, että Suomi on pidettävä suurvaltojen ristiriitojen ulkopuolella.

Natsi-veljeys oli Suomelle tuhoisaa ja niin tulee olemaan ja on jo nyt nämä Niinistön toimet.

Yksityiskohdat täältä olepas hyvä

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1688057478108449&id=16...

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat