Vierailija

huono kunto olla mitenkään yhteydessä yleiseen heikkoon lihaskuntoon ja lihasepätasapainoon? Siis että kehon kaikki lihakset ovat erittäin heikot, ryhti on huono ja lihasmassa erittäin niukka.

Kommentit (5)

Mitään liikuntaa ei vaimo harrasta. Puntaria vain tuijottaa ja luulee, että on pääasia olla BMI:n mukaan normaalipainoinen. Mitään lihaksia ei ole. Vaikka on normaalipainoinen, kroppa höllyy joka paikasta. Mitkään pillutreenit eivät ole auttaneet mitään. Synnytyksestä pian 3 vuotta.

ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos ajattelee, että samanpituisen bodarin ja lihaksettoman hennon naisen pitäisi mahtua siihen normaalipainoon (18)20-25 (no, se bodari varmaan ankkaa kuikkaa sillä BMI-taulukolla...)!Ilolihakset ovat osa lantionpohjaa, joka treenautuu itsestään tukilihasten treenauksen yhteydessä. Täsmäjumppaakin voi tehdä ja varmaan se auttaa lisää, mutta ihan hyvän perukunnon saa muutenkin, jos paikat ovat normaalit.Mittanauha muuten kertoo paljon enemmän kuin vaaka. Mutta aikuisilla naisilla sitä höllyvää on useimmilla, sinuna olisin enemmän huolissani siitä puuttuvasta lihaskunnosta, se vaikuttaa loppuelämään ja sen rakentaminen käy vuosi vuodelta hankalammaksi, kun ikää tulee. Puhumattakaan liikunnan hyvintä vaikutuksista sydämelle, hormonitoiminnalle, luustolle jne jne. Ja mielialalle ja energisuudelle!

koska alkuperäisen kaltainen tilanne kertoo siitä, että mitään liikuntaa ei harrasteta. Vaikka lantionpohjalihasten jumppa on näiden lihasten tehokkainta kuntoutusta, vahvistuvat lantionpohjalihakset muussakin keskivartalon lihaksia aktivoivassa liikunnassa.

Miksi kysyt, onko joku vähälihaksinen daami kyseessä. Yleensä treenauksesta ja kropastaan kiinnostuneet kimmat pitää huolta myös alapään lihaksistaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat