Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Nykyään annetaan lapsille paljon vanhojakin nimiä jotka ovat nykyisten vanhempien iso- tai isoisovanhempien sukupolvella käytössä. Mutta Reijot, Jormat, Erkit, Ritvat, Raijat ja muuta suurten ikäluokkien nimet eivät hevillä pääse lapsen nimiksi nykyään. Eikä myöskään seuraavien sukupolvien Mikat, Jannet ja Marikat. Tottakai niitäkin löytyy, mutta vähemmän. Onkko nkyisten vauvojen lapsilla sitten näitä Taunoja ja Raimoja? En kyllä osaa millään kuvitella pikkupoikaa nimeltä Raimo:)

Kommentit (9)

Luulen, että siksi nämä vanhat nimet ovat tulleet taas käyttöön.

Isoisoisäni on Kalle ja äitilleni tuo Kalle oli tärkeä ihminen. Hän on niin paljon hyvää kertonut tästä, että annettiin tuo Kalle pojalle nimeksi.Oishan se kiva jos Kalle taas päättäisi antaa tulevaisuudessa pojalleen nimen esim. isäni mukaan, joka on Raimo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

40-70-lukujen nimiä antavat aikaansa edellä olevat, jotka eivät pidä tämän hetken muotinimistä.Minusta on tosi virkistävää tavata pieniä Leiloja tai Matteja. Meilläkin on lapsilla sen ajan nimet, eikä toisia pieniä ole vielä vastaan tullut.Nämä nimet tulevat muotiin sitten kun meidän pienet saavat omia lapsia. Niin ne kiertää, aina...

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat