Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

uskotteko että maailmanloppu on nyt tulossa? :(

Kommentit (9)

Siis tämä vaahtoaminen. Huomatkaa nyt, että tämä maanjäristysten sarja on poikkeuksellinen, sellaista ei ole nähty VUOSIKAUSIIN. Sellaisia on nähty aiemminkin, mutta ne ovat harvinaisia.Ja vaikka se tulivuori purkautuisikin, niin mikään ei takaa sitä, että se purkautuisi täydellä teholla.Ja huomennahan voi jäädä auton alle ja meteoriitti iskeä maahan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Toisaalta olen kristitty ja vaikka lopun ajoiksi on ennustettu luonnonkatastrofeja yms niin luotan tulevaisuuteen vaikka välillä ahdistus ja pelko ottaakin vallan...Jeesus tulee uskontoni mukaan takaisin kunnes evankeliumi on kerrottu kaikille maailman ihmisille. Aikaa kuulemma ei ole paljon mutta toisaalta Jumalalle yksi päivä on tuhat vuotta jne eli aikakäsitykset eivät ole niin yksinketaisia.Pelkään kyllä maailman loppua, en ole vielä valmis siirtymään toiseen olomuotoon koska haluan elää ja kokea normaalia elämää vielä kauan perheeni kanssa, nähdä lasten kasvun jne..

täytyy myöntää, että ahdistaa, kun ajattelee. Ja mitä kaikkea muuta voi tapahtua..En usko, että purkautuu nyt tai meidän tai lastemme aikana tuhoisasti. Mutta kun ei voi olla varma, ahdistaa se, jos ajattelee... Kannattaisi olla ajattelematta. Miljoonia kuolisi pian ja varmasti miljardeja, jos aurinko ei paistaisi muutamaan vuoteen.Tulee mieleen, miten typerää on olla niin riippuvainen öljystä tällaisella alueella, jossa tavallisestikin on kylmä. Turpeenpolttokaan ei tietenkään hyväksi olisi siinä ilmanalassa, kun ilma on muutenkin huonoa.. Mutta parempi se olisi kuin pakkaseen jäätyminen, ja Suomella olisi turvetta ja tekniikkaa. Mutta nythän turve ei käy, kun ilmasto lämpenee - kuka näistä uhkista tietää, huokaus.

Jos olisi energiaa, osa suomalaisista voisi selvitä, kasvihuoneissa voi kasvattaa ruokaa.En ole asiantuntija skenaarioissa.. Se on varmaa, että ajatteleminen ja ahdistuminen ei auta mitään, koska tuollaiseen ei tavallinen ihminen voi varautua.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat