Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Eronnut missi-Elina: lapsi jää isälle. Elluhan ei ollenkaan imettänytkään...

Vierailija

.

Kommentit (12)

Vierailija

Eroamalla vaan yritetään päästä ongelmista "helposti" eroon, kun ei niitä osata käsitellä. Nuorelle ihmiselle lapsi on melkoinen elämänmuutos, mutta tässä kohtaa ei pitäisi luovuttaa vaan taistella perheen puolesta.

Vierailija

kun isä mutta eikö tämä Elina juuri lehdessä kertonut masennuksesta, Josko hänen suhde lapseen ei tämän vuoksi ole kovin läheinen. Kyllähän isä on yhtä tärkeä lapselle kun äitikin, eikä etävanhemmuus tarkoita että hylkäisi lapsen. Jomman kumman luonahan lapsen on asuttava ja he valitsivat isän.

Vierailija

Mikä oikeuttaa teidät huutelemaan täällä tuollaisia, joistain joita, että oikeasti edes tunne! Oikeasti hävetkää!Varmasti on lapsen vanhemmat ajatelleet lapsen parasta tässä ratkaisussa. En minäkään heitä tunne, mutta tunnen erään perheen, jossa oli vastaavanlainen tilanne; äiti oli ollut niin masentunut, että isä oli huoletinut lapsesta äidin sairastaessa.

Masennus on todella vakava sairaus ja vaikuttaa kaikkiin, myös isään ja lapseen. Joskus tilanne vaan menee siihen, että ero on kaikkien toipumisen kannalta paras ratkaisu.Minusta heidän ratkaisunsa todennäköisesti osoittaa kypsyyttä ja ymmärrystä oikeasti toimia lapsen edun mukaisesti.

Uusimmat

Suosituimmat