Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Äänestä ja ehdota omaa suosikkia!

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Eli nimi pitäisi nyt päättää!

Kumpi näistä olisi parempi?

Ehdota myös omaa suosikkiasi!Viola Helmi Maria

Viola Maria Helmiina

Viola Helmi _ ?

Kiitos vastanneille :)

Kommentit (6)

Vierailija

Viola Helmi Amanda - ihana yhdistelmä, tosi vahvoilla myös :)Mies ehdottikin Amandaa. Oma suosikkini ja ehdottamani on Viola, tulee myös suvusta. Helmi on molempien suosikki. Ja Amanda miehen :) Joten molempien suosikit olis tuossa mukana!Viola Helmi Aurora - kaunis -> oma alkuperäinen suosikkini sis. Aurora nimen!

Viola Helmi Matilda - tykkään myös -> siskon lapsen nimi on Matilda, siksi ei.

Nyt tuntuu, et Viola Helmi _? On meidän tyttäremme tuleva nimi.Ap.

Vierailija

Miettimistänne kaunein Viola Helmi MariaJa kannatan Viola Helmi Amanda nimeä, jota jo ehdotettiin, mutta miusta ehkä kaunein (vähän puolueellinen kyllä tässä nimessä) Viola Helmi Mariel. Viola Helmi Amanda on myös kaunis ja jos siinä vielä olisi molempien suosikit niin olisi vallan sopiva nimi

Vierailija

Tuossa otsikossa se tulikin. Minusta kuulostaa paremmalta, että Maria on viimeisenä nimenä, ei keskimmäisenä. Oma ehdotukseni on Viola Helmi Amanda.

Vierailija

molemmat hyviä ja Viola Helmi Amanda ois minustakin hyvä tohon kolmanneks kilpailijaksi :) mutta kyllä niistä onkin sitten hankala päättää yksi paras... ehkä kuitenkin Viola Maria Helmiina, kun Viola HelMI MAria jotenkin häiritsee mua just sen verran, että jostakin se paremmuusjärjestys on keksittävä :) ja Viola Helmi Amanda on kans niin hyvä, että kyllä on melkein tasapeli. Ymmärrän hyvin valinnanvaikeutenne!Tiina :)

Vierailija

Tuo vain menee soljuvammin. Voisi olla myös Viola Helmi Maaria (tämä olisi minusta parempi).

Oma jokeriehdotukseni on Viola Helmi _ Matilda tai Aurora (en osaa näiden väliltä päättää).

Uusimmat

Suosituimmat