Vierailija

Aivan älytön tilanne......nukutaan 4h päikkäreitä,valvotaan neljään asti...ja tätä jatkunut jo monta päivää.Kyseessä kaksi AIKUISTA ihmistä,uskokaa tai älkää.Ensi viikolla mulla lapsenhoitoviikko ja PAKKO päästä normaali rytmiin takaisin,onko vinkkejä miten?

Kommentit (6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

vai ettekö käy töissä ollenkaan?

Eihän siinä ole muuta mahdollisuutta kun laittaa herätyskello soimaan viim. klo 8 ja pakottaa valvomaan iltaan jolloin menee ajoissa nukkumaan. Muutama päivä väsyttää, mutta mikä on vaihtoehtona? Työssäkäynti pakottaa järkevään rytmiin helposti.

Tämä pimeä vuodenaika pistää kyllä nukkumisrytmin sekaisin helposti, jos ei ole työtä tai muuta, joka pakottaa tiettyyn rytmiin ja heräämään aikaisin. Täytyy kkyllä sanoa, ettei mun mielestä ainakaan tunnu kovin kivalta tai luonnolliselta herätä aamuisin ja tietää, että aurinko nousee vasta esim kahden tunnin kuluttua.Lasten kanssa oleiluun tuollainen 4h päiväunet/ valvoo 4 asti yöllä ei kyllä tosiaan sovi. avuksi pakkoherätys herätyskellolla jos tahto riittää ja päiväunet pois. Ulkoilua valoisan aikaan.Itsellä on aina ollut taistelua "järkevän" nukkumistavan löytämisessä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat