Vierailija

kannattaisiko minun muuttaa kelalle veroprosenttia?

palautuksia en ole saanut koskaan.

verokortissa veroprosentti on 12 %. Ja kelahan ottaa veroa 20%saan ekalta siis kotihoidontukea kahdesta lapsesta.jos ennen en ole saanut palautuksia vaikka veroa mennyt 20 %.

jos muutan verotusta, saanko mätkyjä?Ihan pihalla näistä asioista

Kommentit (9)

kun tulen olemaan koko vuoden hoitovapaalla. Meillä ei ole kuntalisiä enkä saa miehen tulojen perusteella kuin pari euroa korotusta eli saan n. 300 e/kk. Muutaman kuukauden palkan ilmoitin varmuuden vuoksi, jos joudun pitää lomia pois tms. Ja veroprosentiksi tuli 4!! Meillä on asuntolainaa eli siitä saa jotain vähennyksiä.Minäkin epäilen, että palautuksesi ovat varmaan menneet miehesi hyväksi, tuskin muuten voi pitää paikkansa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tosiaan jos sun ainoat tulot on kotihoidontuki, niin kyllä se veroprosentti pitää olla pienempi. Kelahan pidättää sen 20, jollei itse tee asialle mitään.Mä veikkaisin, että olet raksittanut veroehdotuksessa sen kohdan, että mahdolliset palautukset voi käyttää puolison hyväksi. Siksi et ole saanut palautuksia.Jos et ole tuota tehnyt, niin mä menisin verotoimistoon selvittämään ne vanhatkin verotukset. Voihan siinä olla virhekin tapahtunut, joten liikaa maksetutkin verot saa takaisin, jos vaan tekee valituksen. Verovalituksen voi tehdä viisi vuotta jälkeenpäin.

Ei ole muita tuloja ja mieskin saa palautuksia

nyt saan hoitotukea kelalta 570€/kk (-verot) ja lapsilisät päälle (veroton).Rupesin asiaa miettimään, kun kaveri kertoi veroprosenttinsa olevan 9.

Ja etenkään, kun en tosiaan ole saanut palautuksia.Pitäis lähtee selvittämääm tämä asia

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat