Vierailija

Enpä taida äitiysloman jälkeen enää töitä viitsiä etsiä. Tismalleen sama euromäärä läpsähtää tilille tekemättä mitään eikä tartte edes sossussa asioida jos ei jaksa

Sivut

Kommentit (20)

Lainaus:

Siitä se alkaa työnteko kiinnostamaan. Palkkoja ei voi aina vaan nostaa... häviää se viimeinenkin kilpailukyky ja työpaikat.
tulevat toimeen, jos tukien määrää alennetaan? Tiedättekö ihmisit, miten monilla aloilla saa järkyttävän alhaista palkkaa? Siis näitä tosi pieniä palkkoja pitäisi nostaa ja tarjota aina kokoaikaista työtä! Eläisitkö sinä, kirjottaja, noin 6 euron tuntipalkalla yksinhuoltajana?

Eikö elarit ja lapsilisän saa silloinkin, kun käy töissä? Kai sun palkkasi nyt sentään on enemmän kuin 917€ (joka on as.tuki ja työttömyyskorvaus yhteensä)?Jos siis tienaat enemmän kuin vajaa 1000€ niin työnteko kannattaa...Lainaus:

asumistuki 387

lapsilisät kahdesta lapsesta ja yh-korotus 300

työttömyyskorvaus lapsikorotuksilla 530

elarit 280ei paljon työssäkäynti enää vuoden päästä kannata

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

pitäisi olla aina kannattavaa! Suomessa on iso ryhmä pienipalkkaista porukkaa, joilla sosiaalitukien kans fifty fifty tilanne. Palkkojen pitäisi olla paremmat ja osa-aikainen työ poistaa niiltä, jotka eivät sitä halua. Onko oikein, että joku Sollin siivooja joutuu hakemaan tt-tukea pärjätäkseen?

jossain vaiheessa se käy sitten omaan nilkkaan kun ei ole työt kiinnostanut.... viimeistään siinä vaiheessa kun kersat poistuu lapsilisiltä ja elarit loppuu. On se sitten hyvä mennä töitä hakee kun on kotona ollut 15-20 vuotta

asumistukena ja työkkärin korvauksena. Vielä toistaiseksi kannattaa käydä teeskentelemässä työntekoa, kun siitä jää käteen 200€ enemmän kuin yhden lapsen ansioista tukia saisin.Toisen lapsen synnyttyä työnteko muuttuukin harrastustoiminnaksi josta tulee myös kuluja linja-automatkojen ja työpaikkaruokailun osalta.Ja lapset tottakai menevät päiväkotiin, koska pitäähän mun saada rauhassa töitä etsiä. Vaikka oikeasti en ole töitä etsinyt kahdeksaan vuoteen.työsoppari mulla on vuoteen 2011 saakka, mutta ajattelin että jos äitiyslomalla irtisanoutuisin kun työnteko ei enää kannata.

kauan ei voi työttömänä maata. Toivottavasti ap joutuu luudanvarteen nopeammin kuin osaa aavistaakaan.Ja tuolle, joka höpisee kotihoidontuesta tiedoksi, että ap varmaan laittaa toisenkin lapsen päiväkotiin heti äitiysloman loputtua.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat