Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Oletko hankkinut kaappiin ylimääräisiä säilykkeitä? Toimiikohan sähkönjakelu normaalisti?

Sivut

Kommentit (39)

varastojen pitäisi kestää todella pitkään. Sitten vissiin pärjäävät ni, joillä on lihavuustaipumus, eli osaavat käyttää säästeliäästi energiaa.

tuskin sitten pääsee kun ydintalvi tulee. Kasvohoito pitäisi myös ehtiä ottamaan ennen kovia pakkasia....

Mutt onneksi av-palsta toimii AINA.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kun sitten joutuu kumminkin nukkumaan lähekkäin lämmön säästämiseksi ja ennen pitkää luonto ajaa tikanpojan puuhun ja, no, te tiedätte... Eikä keskellä ydintalvea varmaan ole herkkua synnyttää. Sterilisaatiota ei kuitenkaan kannata ottaa, että pääsee sitten lisääntymään kun olot helpottaa ja av saadaan taas pystyyn, eikä tarvitse selvitä kaikesta ilman vertaistukea.

Lainaus:

Mieluummin kumminkin ydintalvi kuin lintuinfluenssapandemia.
Millä logiikalla? Influensassa sentään on mahdollista välttyä tartunnalta ja ruoan kasvattaminenkin on mahdollista.

Veikkaan kyllä että nykytekniikalla saataisiin alas osittain ainakin. Itäisessä naapurimaassamme näitä tekniikoita on kehitetty ydinsodan varalle.

Ensiksi tyhjennän täydet pakastimeni pihalle - ja suojaan pedoilta. OStan kajakin ja mursunsuolianorakin yms. ja heittokeihäät ja sitten vaan traania hakemaan.

Niin sitä on ennenkin pärjätty. Täytyy opetella syömään raakaa lihaa ja kalaa.Kannattaisi tosin varmaan muuttaa meren äärelle...

Napavyöhykkeillä elämää ennemmin säilyy, osa kasveista kestää jopa -70:ää. Talotkin hyvin eristettyjä.

Lähipiiristä kannattaa valita joku pienehkö ja hyvin eristetty tulisijoin varustettu talo, sinne sitten isolla joukolla asumaan (energiantarpeen minimoiminen). Olisi hyvä jos lähistöllä olisi myös perinteinen rengaskaivo tai muu juomavesilähde. Kalastusmahdollisuus olisi myös hyvä olla olemassa.

nelihenkinen perhe tarvitsisi 416 purkkia tonnikallaa, että saisi viikossa yhden purkin syödä. Sitä tarvis varmaan hankkia isompi asunto kaikelle sille ruoalle :). Ja mitä sitten jos talvesta selväisi, minkälaiseen maailmaan silloin joutuisi. Keskiaika ei liene kaukainen ajatus. Ehkä mieluimmin kuolisin.

Jos olette ehtineet maksaa tarpeeksi monesta eri asteisesta henkisestä ja fyysisestä puhdistautumisriitistä, selviätte sekä jääkaudesta että mahdollisesta ydinsodasta/laskeumasta.Tai niin he ainakin lupaavat.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat