Mitä aiot tehdä, jos ydintalvi ja jääkausi alkaa Yellowstonen takia?

Vierailija

Oletko hankkinut kaappiin ylimääräisiä säilykkeitä? Toimiikohan sähkönjakelu normaalisti?

Sivut

Kommentit (39)

Vierailija

varastojen pitäisi kestää todella pitkään. Sitten vissiin pärjäävät ni, joillä on lihavuustaipumus, eli osaavat käyttää säästeliäästi energiaa.

Vierailija

tuskin sitten pääsee kun ydintalvi tulee. Kasvohoito pitäisi myös ehtiä ottamaan ennen kovia pakkasia....

Mutt onneksi av-palsta toimii AINA.

Vierailija

Kun sitten joutuu kumminkin nukkumaan lähekkäin lämmön säästämiseksi ja ennen pitkää luonto ajaa tikanpojan puuhun ja, no, te tiedätte... Eikä keskellä ydintalvea varmaan ole herkkua synnyttää. Sterilisaatiota ei kuitenkaan kannata ottaa, että pääsee sitten lisääntymään kun olot helpottaa ja av saadaan taas pystyyn, eikä tarvitse selvitä kaikesta ilman vertaistukea.

Vierailija

Lainaus:

Mieluummin kumminkin ydintalvi kuin lintuinfluenssapandemia.
Millä logiikalla? Influensassa sentään on mahdollista välttyä tartunnalta ja ruoan kasvattaminenkin on mahdollista.

Vierailija

Veikkaan kyllä että nykytekniikalla saataisiin alas osittain ainakin. Itäisessä naapurimaassamme näitä tekniikoita on kehitetty ydinsodan varalle.

Vierailija

Ensiksi tyhjennän täydet pakastimeni pihalle - ja suojaan pedoilta. OStan kajakin ja mursunsuolianorakin yms. ja heittokeihäät ja sitten vaan traania hakemaan.

Niin sitä on ennenkin pärjätty. Täytyy opetella syömään raakaa lihaa ja kalaa.Kannattaisi tosin varmaan muuttaa meren äärelle...

Vierailija

Napavyöhykkeillä elämää ennemmin säilyy, osa kasveista kestää jopa -70:ää. Talotkin hyvin eristettyjä.

Lähipiiristä kannattaa valita joku pienehkö ja hyvin eristetty tulisijoin varustettu talo, sinne sitten isolla joukolla asumaan (energiantarpeen minimoiminen). Olisi hyvä jos lähistöllä olisi myös perinteinen rengaskaivo tai muu juomavesilähde. Kalastusmahdollisuus olisi myös hyvä olla olemassa.

Vierailija

nelihenkinen perhe tarvitsisi 416 purkkia tonnikallaa, että saisi viikossa yhden purkin syödä. Sitä tarvis varmaan hankkia isompi asunto kaikelle sille ruoalle :). Ja mitä sitten jos talvesta selväisi, minkälaiseen maailmaan silloin joutuisi. Keskiaika ei liene kaukainen ajatus. Ehkä mieluimmin kuolisin.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat