Mitä ruokaa tekisin näistä vaihtoehdoista?

Vierailija

Kinkkukuutioista tai porsaan lihasuikaleista?

Kommentit (5)

Vierailija

kinkkukuutioista saa vaikka mitä, jos on jotain muutakin. Niitä voi laittaa keittoon tai kastikkeeseen, salaattiin tai kiusaukseen.Porsaansuikaleista mä en ole koskaan oppinut tekemään mitään hyvää.

Vierailija

eli läskisoosin keveämpi versio (koska ei ole kaiketi kylkiviipaletta?). Eli ruskistat ne lihasuikaleet pannulla, kaada kattilaan, huuhdo pannusta maut talteen vedellä (siis kaadat sen pannun huuhteluveden kattilaan myös), ruskista vehnäjauhoja rasvassa, eli siis ruskean kastikkeen teet. Hauduta kastiketta miedolla lämmöllä ainakin tunti. Mausta joko perinteisesti pippurilla ja suolalla tai sitten itämaista twistiä inkiväärillä ja kanelilla. Tosi hyvää perunoiden tai riisin kanssa.

Vierailija

Kinkkukuutioista saa esim. nopean ja helpon pastakastikkeen. Possun lihasuikaleista tekisin kastikkeen keitettyjen perunoiden tai muusin kanssa tarjottavaksi.

Vierailija

Kinkkukuutioista voi tehdä vaikka kinkkukiusausta. Lisäksi vaan perunasuikaleita ja vähän ruokakermaa ja uuniin.Porsaanlihasuikaleista tulee vaikka hyvä kastike tai wokki.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat