Vierailija

.

Kommentit (7)

Haluan vain tehdä työni rauhassa, mutta en osaa viihdyttää työkavereita kahvipöytäkeskusteluissa. Omista henk.kohtaisista asioistani en myöskään kerro em keskusteluissa. Ei tykätä ja yritettiin syödä pois koko työpaikasta.

Lainaus:

Vastaisin "täydellisyyden tavoittelu".
Jos joku vastaisi näin työhaastattelun kysymyksessä, haluaisin kuulla asiasta lisää: onko hakijalla siis ongelmia erottaa olennaiset asiat epäolennaisista, haaskata työnantajan aikaa hölmöön ylimääräiseen säätämiseen kun pitäisi olla tekemässä jotain ihan muuta, vai mistä ihan konkreettisesti ottaen on kysymys.Tietysti jos se on totuus niin se on hyvä tietää, mutta mielestäni on huono idea valehdella olevansa perfektionisti jos se ei ole totta. Tai ylipäänsä muutenkaan keksiä itselleen huonoja ominaisuuksia joita oikeasti ei ole.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Opintojen loppuvaiheessa kärsin pahasta masennuksesta (2 v), minkä takia opinnot viivästyivät enkä voinut käydä töissä... nyt olen valmis, mutta työnhaku on hankalaa näillä meriiteillä.

yritän luistaa siitä, mistä aita matalin. Mutta en tietenkään sano sitä näin työhaastattelussa, vaan totean, että olen hyvä priorisoimaan ja erottamaan ne olennaiset epäolennaisista.

Luonnostani haluaisin lopettaa kunkin työn, enkä jättää seuraavalle päivälle.Vähän samaa on tietynlainen perfektionismi, joka ajoittain ilmenee (ei ollenkaan kokoajan!) ;) Mutta välillä tulee sellaisia töitä, jotka haluan tehdä tip-top viimeisen päälle, enkä osaa päästää työtä käsistäni ilman, että se näyttää täydelliseltä. Aina täydellistämiseen ei vaan ole aikaa.(sihteeri käännöstoimistossa)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat