Suomen ihanin pariskunta :D

Vierailija

BB Antti ja Henna ovat löytäneet toisensahttp://www.iltasanomat.fi/viihde/uutinen.asp?id=1631961

Kommentit (14)

Vierailija

keitä nuo ovat. En tuntisi, jos kadulla vastaan tulisivat. Ja olen tavallaan työtön akateeminen, hoitovapaalla kyllä. =) Muttaen olis tullut tähän ketjuun avautumaan, ellei olisi pyydetty. ;) Ja myönnän, että voisin olla vähän paremmin kartalla ympäröivästä maailmasta, mutta jos jostakin pitäisi aloittaa, niin se ei ole BB.

Vierailija

ketä noi muka sitten onSeuraan laajasti uutisia, A-Talkis ja A-Studioa sekä BBC:tä, mutta en muista moisia naamoja.T: yliopisto-opiskelija, vai oliko se joku muu korkeakoulu vai kansakoulu

Vierailija

ole tullut pönkittämään "omaa paremmuuttaan" ja parantamaan pahaa oloaan pätemällä tyyliin "ketä noi on? ikinä kuullutkaan.."Kertoo mielestäni enemmän jostain muusta kuin "paremmuudesta" jos tosiaan niin laput silmillä kulkee ettei seuraa _yhtään_ mitä ympärillä tapahtuu. Ilmeisen suppea aivoje kapasiteetti jos ei pysty seuraamaan "oikeita asioita" ja viihdettä..

Vierailija

Uskoisin olevani aikalailla tämän palstan koulutetuimmasta päästä. Minun vain ei tarvitse sitä asiaa tuoda jatkuvasti esille. Nyt en vain voi olla enää asiasta mainitsematta kun "haastoit" minut :)Lainaus:

mutta hyvä että keksit syyn jolla mollata itseäsi koulutetumpia ihmisiä tässäkin ketjussa =).

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat