Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ollut kolme päivää kovassa kuumeessa ja valitellut kutinaa pimpassa.Olens itä perus voiteella rasvannut. Viime yönä heräsi tunnin välien potkimaan ja itkemään. Aamulla suihkun jälkeen huomasin pimpan olevan ihan vereslihalla. Nyt laitoin bepanthenia.

Kommentit (11)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Onko allergioita, vai onko nyt vain niin kuivaa kun on kovat pakkaset, että lapsella kuivuu iho ja se kutittaa? Meillä ainakin on lapsia pitänyt rasvailla ja voidella enemmän aina talvisin.Öljykylpy voisi olla ihan kiva, vauvaöljyä paljuun ja lapsi sinne lutruttelemaan. Kosteuttaa ihoa kivasti. Toista vaikka kolmena iltana, niin varmaan jo näkyy auttaako.Puuvillakäsineet yöksi käteen vaikka teipillä ja kynnet lyhyiksi. Kyllä se siitä.

Sitten hoitoon bepanthenia ja tai apteekin rasvatalkkia (tenavan-rasvatalkki). Lapsi voisi olla ilman housuja esim pitkä yöpaita päällään.

Eli jos kuume on aiheutunut jostain selvästä syystä arvelisin, että on myös kihomatoja. Jos taas kuumeen syy ei ole selvinnyt, niin kipin kapin lääkäriin virtsatietulehdus poissulkemaan.

Sen jälkeen ollut kuumeessa hikuillut paljon.Luulen sen olevan tosta kuivasta ihosta ja ehkä kylpylän jälkeen jäänyt vähän huonolle kuivaukselle. Toki jos huomenna vielä tuolainen niin mennään lääkäriin. Eilen käytiin jo terveydenhoitajalla, mut silloin vain vähän punoitti.ap

saat oikeanlaiset voiteet, ettei tulehdus pahene. Kyseessä voi olla myös pissatulehdus tai hiivainfektio (tavallinen pienillä tytöillä) tai sitten nuo kihomadot, mutta sitten onkin jo madot päässeet todella jylläämään, että luulisi olevat muillakin jo oireita.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat