Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Lapsi raapinut pimpan ihan vereslihalle. Mitä siihen voisi laittaa?

Vierailija

Ollut kolme päivää kovassa kuumeessa ja valitellut kutinaa pimpassa.Olens itä perus voiteella rasvannut. Viime yönä heräsi tunnin välien potkimaan ja itkemään. Aamulla suihkun jälkeen huomasin pimpan olevan ihan vereslihalla. Nyt laitoin bepanthenia.

Kommentit (11)

Vierailija

Onko allergioita, vai onko nyt vain niin kuivaa kun on kovat pakkaset, että lapsella kuivuu iho ja se kutittaa? Meillä ainakin on lapsia pitänyt rasvailla ja voidella enemmän aina talvisin.Öljykylpy voisi olla ihan kiva, vauvaöljyä paljuun ja lapsi sinne lutruttelemaan. Kosteuttaa ihoa kivasti. Toista vaikka kolmena iltana, niin varmaan jo näkyy auttaako.Puuvillakäsineet yöksi käteen vaikka teipillä ja kynnet lyhyiksi. Kyllä se siitä.

Vierailija

Sitten hoitoon bepanthenia ja tai apteekin rasvatalkkia (tenavan-rasvatalkki). Lapsi voisi olla ilman housuja esim pitkä yöpaita päällään.

Vierailija

Eli jos kuume on aiheutunut jostain selvästä syystä arvelisin, että on myös kihomatoja. Jos taas kuumeen syy ei ole selvinnyt, niin kipin kapin lääkäriin virtsatietulehdus poissulkemaan.

Vierailija

Sen jälkeen ollut kuumeessa hikuillut paljon.Luulen sen olevan tosta kuivasta ihosta ja ehkä kylpylän jälkeen jäänyt vähän huonolle kuivaukselle. Toki jos huomenna vielä tuolainen niin mennään lääkäriin. Eilen käytiin jo terveydenhoitajalla, mut silloin vain vähän punoitti.ap

Vierailija

saat oikeanlaiset voiteet, ettei tulehdus pahene. Kyseessä voi olla myös pissatulehdus tai hiivainfektio (tavallinen pienillä tytöillä) tai sitten nuo kihomadot, mutta sitten onkin jo madot päässeet todella jylläämään, että luulisi olevat muillakin jo oireita.

Uusimmat

Suosituimmat