Vierailija

Harkitsen vaihtamista hoitoalalta kaupalliseen työhön, ja taloushallinto voisi olla kenties mulle sopivaa.Miten vaikeaa on saada töitä? Millaista työ käytännössä on? Onko jatkuva kiire? Kertokaa jotain, kun en tiedä koko alasta oikein mitään...

Kommentit (2)

Siis jos on (alan) työkokemusta ja osaa hommat (koulutuksen puutteen on voinut korvata hyvällä käytännön kokemuksella monessa paikassa, kun osaavista ja hyvistä tekijöistä on ollut pula).Töissä tarvitsee tarkkuutta ja täytyy olla sinut numeroiden kanssa. Kovin matemaattista se ei ole, enemmänkin on käyttöä loogisuudelle. On myös tärkeää, että itse tuntee osaamisensa rajat, jotta ei tee (kalliita) virheitä tai peräti laittomuuksia.Töitä tehdään paljon ja aikataulut on tiukkoja. Kiireisiä aikoja on aika paljon, mutta toki välillä on vähän löysempääkin.

Taloushallinto on aika laaja tehtäväala kuitenkin.Vuoden tiettyinä aikoina kiire on varmaan ihan kaikilla (tilinpäätös- ja välitilinpäätösajat). Pahimmillaan työtehtävät voivat olla todella tylsää ja yksinkertaista rutiinia, mutta mikäli pääsee päivittäistoimintoja hieman parempaan asemaan, työ on monesti erittäin mielenkiintoista ja haastavaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat