Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ajattelin kysyä täällä, jos tulisi vaikka muita näkökulmia asiaan, mitä itse pyörittää...

Sivut

Kommentit (45)

mutta tykkään kovin vanhasta karjalaisesta Opri - nimestä. Myös Orvokki, Onerva ja Ofelia ovat Olivian lisäksi hauskoja. Ja Oivi -- naapurissa asuu ihana Aivi-tyttö, siitä tuli mieleen tämäkin :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nimeni on Outi ja vaikka joku mainitsikin sen myös miehelle annetun, uskon sen olevan melkoisen harvinaista. Eli hyvin olen omalla nimelläni pärjännyt vaikka se onkin vähän vähemmän käytetty.Eikä se nimi miestä tai naista pahenna jos osaa sen kanssa elää :)

Pääasia on että lapselle sopii ja vanhemmat tykkää eikä ehkä tule hirveästi ongelmia tulevaisuudessa siitä.O:lla alkavia viralliseen kalenteriin päässeitä tytön/naisen nimiä on melko vähän, mutta on tännekin näköjään kaikkea löytynyt. Toivottavasti löytyy joku mikä on kiva.

on kaunis mutta mun mielestä vähän hankala nimi, kun Ofelialle käy Hamletissa niin huonosti (tekee itsemurhan, tiedoksi niille jotka eivät Hamletia tunne).

paitsi jos haluaa elämänsä aikana miljoona kertaa vastata tai korjata, kirjoitetaanko nimi yhdellä vai kahdella oolla?Lainaus:

Mieluummin Oona, kuin Ona Olivia on aika pitkä, nelitavuinen.

Maku asiahan tää on. Oona ja Olivia on minusta kauneimmat O:lla alkavat nimet. Oonan olisin joskus omalle lapselle halunnut, mutta mies ei nimestä tykkää. Sitte tuo Olivia, joskus oli minusta tosi kaunis siitä mutta nyt tulee mieleen oliivi, kiitos tästä AV:lle.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat