Vierailija

.

Sivut

Kommentit (35)

Kun me olimme lasten kanssa, jotka olivat 4- ja 5-vuotiaita, molemmat melkein puhkesivat itkuun, kun esitys loppui. "Se oli niin hieno" Joten kyllä sen jaksaa sitten 3-vuotiaskin varmasti hyvin, jos 4-vuotiaalle se oli "maailman ihanin juttu".

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

pienempi saanut KOSKAAN kahdenkeskisä huomiota anopilta.

Isomman kanssa ovat paljon enemmän tekemisissä keskenään, tietysti ikäkin merkitsee siinä jonkin verran, mutta siksi juuri minusta tekee kurjaksi tämän, koska tuohon showhun aivan hyvin olisi voinut ottaa pienemmänkin mukaan, eikä taas jättää rannalle ruikuttamaan.

kyllä lapsikin tarvitsee ihan niitä omia kokemuksia, oli se sitten äidin tai mummin tai kummin kanssa. Kyllä lapsella pitää joskus olla hetkiä, että saa olla se ainoa johon kiinnitetään huomiota, niin ettei sitä huomiota aina tarvitse jakaa sisaruksen/sisarusten kanssa. Kyllä se 3-vuotias ehtii noihin esityksiin vielä monta kertaa tulevaisuudessa!

onhan se esitys aika pitkä ja jos paikat ovat jossain kauempana niin kolmevuotiaan mielenekiinto ei välttämättä kestä, vaikk muuten prinsessoista tykkäiskin. riippuu tosi paljon lapsesta. mutta välillä on lapselle kiva jos tehdään juttuja vain yhden lapsen kanssa

Lainaus:

jos anoppi vie isomman omalle retkelle. Vanhemmilta olisi tylyä, mutta tuo on ihan ok.Esityksen jaksaa katsoa ihan hyvin jo yksivuotias. Me käydään joka vuosi, lapemme nyt 4 ja 6.

Lainaus:

eikä toisaalta halua sinuakaan sinne mukaan vaan haluaa tosiaan että hänellä on joku ihan oma juttu lapsenlapsensa kanssa niin - oisko sitten parempi ettei menis ollenkaan ?

varmaan menee pienemmän kanssa kun se kasvaa...
ties jos minne. Melkein tuntuu, että olisi sitten ollut parempi että olisivat tämän reissun jättäneet väliin, oltaisiin sitten me menty keskenämme perheen kesken.

Anoppi sitten mennyt johonkin muuhun tyttöjen kanssa erikseen jos niin haluaa.

että muitakin, joidenka mielestä epäreilua nuorempaa sisarusta kohtaan.Tilanne siis se, että anoppi (kukas muukaan ;)) oli ostanut itselleen ja 6v:lle liput tuohon showhun heti kun liput tulivat myyntiin (että saivat paraatipaikat).Asia ilmeni siis jouluna, kun olivat pyytäneet laittamaan joululahjatoiveita ja sitten toivottiin meidän tytöille liput tuonne esitykseen.

Anoppi alkoi selittämään, että menevät isomman kanssa kahdestaan, "että on sellainen meidän kahden juttu".Kurjalta tuntuu pienemmän puolesta, koska on ihastellut mainoksia ja tietysti kuuntelee isosiskon hehkutusta.

Ei auttanut kuin ostaa liput itselle ja pienemmälle toisen päivän esitykseen. Ei tietenkään oltaisi saatu hyviä paikkoja saman päivän esitykseen kuin sisko. Kivempihan se tietysti olisi siskon kanssa mennä.ap

Lainaus:

sano, että ette halua, että menee isosiskon kanssa. Veisi vaikka jonkun serkun mielummin. Ja menkää te vaan ihan oman perheen kesken.
Vaikkakin alkoi mankumaan, että haluaa äidin kanssa kun kuuli että me menemme pikkusiskon kanssa eri päivänä.

Nou kän duu, ensi vuonna sitten katsotaan uudestaan. Josko pikkusisko kelpaa anopin reissuille siloin, vai menemmekö keskenämme.

meillä on tuttavapiirissä pari perhettä, joiden isompia lapsia säälittää, kun heillä ei ole minkäänlaista omaa elämää, aina on pikkusisarus mukana. Elokuvatkin kun valitaan, niin aina jokin pienten lasten juttu, jotta se sisarus pääsee mukaan, ei mitään isojen juttuja koskaan.

Voisin kuvitella, että mun äiti voisi toimia samoin kuin ap:n anoppi. Olisin tosi onnellinen, jos joku meidän perheen lapsista pääsisi jonnekin muutenkin kuin omien vanhempiensa kanssa. Ja ei mun äiti ole koskaan alle 5-vuotiaita minnekään vienyt, ei yhtään halua sellaista tilannetta, että tulee vessahätä kesken kaiken, tai jotain kiukuttelua tms. Me ei muutenkaan liikuta koko suurperheellä aina joka paikassa kaikki yhdessä. Minulle tosi vieras ajatus, että lapset olisi joku joukko tai lauma, ihan kiva tehdä juttuja kahdenkesken ja eri porukoilla.

Itselläni 3 v ja 5 v ja ovat molemmat mukana samoissa konserteissa ymym. Kyllä ne jaksaa kun on mielenkiintoista :) Ja me ollaan menossa myös tonne Disneyn jääshowhun :)

3v on mielestäni juuri ja juuri kynnelle kykevä, eikä mummille välttämättä niin helppoa ja rentoa liikkua kahden kanssa, joista toinen vasta 3v.

Tasapuolinen pitää tietty olla menojen kokonaismäärässä. Ja Lapset ovat tottuneet systeemiin ja vanhempien asia on tietysti hoitaa "hehkutukset" oikealla tavalla. Kaikki ovat onnellisia ja tyytyväisiä. :-)

Olettko te aina koko perheen kanssa kulkijat koskaan testanneet vaihteeksi tekevänne jotain vain yhden lapsen kanssa ?

Suosittelen - kyllä sen lapsesta huomaa kuinka ihan hehkuvat ja nauttivat siitä. Heistä löytyy ihan uusia ihania puolia.

t:29

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat