Vierailija

eihän se ole oikeaa rahaa, eikä osakkeita ole juuri kenelläkään, itse en ainakaan tunne ketään.Ne joilla osakkeita on, pärjää varmasti ilmankin. Suurin osa kansaastakin pärjää ilman, eli ketä ne oikeasti kiinnostaa.Jos ei ole osakkeita, niinkuin ei juuri kenelläkään, niin mitä välii ?Lopettakaa toi turha hössötys osakkeista, ne on niitä pukumiehien hommia. Todellinen työ tehdään kuitenkin ihan perus verkkareissa, tulevaisuuden toivoja hoitaen, kun mies on töissä. Palatkaa takaisin tosiasioihin.Näin mekin ollaan pärjätty ja hyvin onkin. Oon käyny van sen verran töissä, että äitiyspäiväraha pysyy kohtuulliseen elämiseen riittävänä ja viidennen lapsen kanssa ollaan oltu koko poppoo kotosalla suurin osa viimeisestä 15:sta vuodesta. Yhtään ei ole osakkeita tarvittu, eikä tarvita.

Kommentit (5)

-> tulee irtisanomisia. Näin niinkuin yksinkertaistettuna. Että kyllä ne kurssit vaikuttavat muihinkin kuin niihin, joilla yksityisesti on osakkeita.

Tarkoitus oli vain osoittaa, että kursseilla, talousvaikeuksilla ja irtisanomisilla on yhteys. Eli on kyse muustakin kuin yksittäisten osakkeenomistajien mahdolisista tappioista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

vaikka ne jonkin verran vaikuttavatkin aika suureen osaan suomalaisia esim rahastojen ja eläkevakuutusten kautta. Vakavampi puoli on sitten se että osakekurssien romahtaminen viestii yleisemmistä talousongelmista. Niiden seuraukset ovatkin sitten todella vakavia hyvinkin monille meistä lomautusten ja irtisanomisten seurauksina.

En ole kenenkään kylläkään kuullut marisevan kurssien putoamisesta.Taitaa olla pankkien välistä rahajuttua.Ilmeisesti se kuitenkin vähentääprvarien lompakon paksuutta, eli enää ei matkustella Bahamalla niinkuin ennen.Lieneekö sillä tavallisessa katukuvassa mitään merkitystä, uutiset on ainoat joissa niihin joskus törmää.

Lainaus:

Pörssikurssi putoaa - >firmoilla tulee talousvaikeuksia -> tulee irtisanomisia.
firmoilla tulee talousvaikeuksia -> Pörssikurssi putoaa -> halutaan parantaa tuottavuutta osakkeenomistajien silmissä -> tulee irtisanomisia

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat