Vierailija

Roikun vain netissä, nukun pitkään jne.En oikein edes tiedä, mistä alottaisin milloinkin. Mulla on vain hajanaisia ajatuksia paperilla. Ihan kökköä tällainen. Kaiken lisäksi valmistun aika käytännölliseen ammattiin (jolla on toki vankka teoriapohja) ja siksi mulla ei ole kamalasti motivaatiota tän tuotoksen tekoon. En kuitenkaan halua mitään ihan huonoa arvosanaa.Ahdistus. Syksyllä pitäis olla valmista. Onko muita samassa tilanteessa?

Kommentit (4)

Vähän kerrallaan. Tein graduni äitiyslomalla vauvan ja 2-vuotiaan kanssa, kun tutkintouudistus pukkasi päälle. Sain valmiiksi! Kyllä sinäkin! Valmistuin opeksi. entä sinä?

Tee hyvä, alustava sisällysluettelo ensin. Katsele vastaavia graduja ja ota mallia.Kun olet tehnyt sisällysluettelon, alat kirjoittaa. Ensin kirjoitat joka lukuun vähän, sitten täydentelet sitä mukaa kun ajatukset alkavat hahmottua ja täsmentyä.Lopeta netissä roikkuminen. Käy tapaamassa alustavan sisällysluettelosi kanssa ohjaajaa. Kysele: kannattaako tästä kirjoittaa, entä tästä.Usko itseesi: kyllä se siitä. Pidä asia yksinkertaisena! Kirjoita mukavasti ja kiinnostavasti - älä yritä olla liian "tieteellinen". Pian innostut itsekin aiheestasi!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mitä olet jo kirjoittanut? Onko tulokset analysoitu? Kirjallisuuskatsausta tehty?Kirjoita metodit ensin, miten tutkittiin. Sitten tulokset mitä sait. Kun ne on selvillä niin lähdet miettimään mitä näistä voisi diskussiossa vielä sanoa ja mitä kirjallisuutta pitäisi vielä etsiä taustaksi introon.

eli järjestät luvuiksi ja alaluvuiksi sen mitä ole aikonut tutkia/kirjoittaa. Sitten vain siitä täyttämään tekstiä otsikoitten alle yksi kerrallaan. Ja kun dispo on olemassa, ei niin haittaa, vaikka ei aloittaisi alusta, vaan voi aloittaa sieltä mistä helpommalta tuntuu.Sitten kun tekstiä on enemmän tai peräti valmiina, se dispo kannattaa katsoa uudestaan että vieläkö se on järkevä, ja kääntää juttuja ehkä vhän eri järjestykseen (tai lisätä jollekin asialle oma alaluku ja poistaa toiselta, jos siihen ei tullutkaan tuloksia, esim). Mutta jotain olis hyvä olla jo nyt alkusi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat