Lämpimin haalari; Hinnasta ja merkistä viis!

Vierailija

.

Sivut

Kommentit (35)

Vierailija

sekä Jonathan toppahaalari3 lapsen kokemuksella nää on olleet lämpimimmätReimatec kylmin, jopa H&M tai Anttilan Kids (halppikset siis) on lämpimämpiä...

Vierailija

Ainakin lapsi valittaa, että on kuuma noissa.

Enkä ostanut niitä merkin takia, vaan ei ollut juuri siinä kaupassa muita sopivia vaihtoehtoja, eikä huvittanut lähteä juuri silloin etsimään mistään muualta, varsinkin kun olivat sopivat.

Vierailija

Ensiksikin mikä tahansa haalari on riittävän lämmin sellaisille keleille, joissa leikki-ikäiset lapset ylipäätään ulkoilevat, kunhan alla on kerroksittain sopivaa vaatetta (esim. villainen alusasu ja fleeceväliasu).

Jos on kyse ihan pienestä lapsesta, joka enimmän aikaa istuu rattaissa/kelkassa/pulkassa, niin ulkoiluhaalari saa olla untuvatäytteinen, kengät kunnon nahkakengät villa/aito lammasvuorilla ja käsiin kelsirukkaset - tässä tapauksessa haalarin alle voi pukea villaisen alusasun lisäksi villapuvun ja jalkaan villasukat (kenkien on syytä olla reilut, huopatossukin käy).

Vierailija

Lähes (?) yhtä lämpimät Jonathanin (Tähti-Jonathanit kylmät) tai Remun. Ticketin (ainakin parin vuoden takaiset) ja R-tecin melko kylmät.Kannattaa ostaa hieman reilut ja laittaa alle ohuet villalapaset (esim. Ruskovillan). Auttaa hurjasti.

Vierailija

Myös Malan haalarit ovat todella lämpimiä, mutta niitä ei kai saa täältä juuri muualta kuin nettikaupoista :-)Mutta monet haalarit on siis testattu ja Ticket to heavenin puku meillä on ollut nyt monena talvena, koska ovat niin lämpimiä, ettei alle tarvitse laittaa juuri mitään. Kahtena talvena ei ole ollut tarvetta laisinkaan villahaalarille.Myös Jonathanit ja Lennet ovat melko lämpimiä, Remu on ihan ok, Reimatecit on aika kylmiä, mutta toki ovat taas muuten ohuita ja keveitä eli allehan voi aina lisätä kerroksia... Itse arvostan helppoutta kiljuvan lapsen kanssa ;-)

Vierailija

Syksyllä ostin pienemmälle RaiSkin haalarin Sportia Pekasta Kalevan Prisman vierestä Tampereelta.Prismassa on ole haalareita edes katsellut. Pitää tutkia ensi vuonna, jos vaikka olisi halvemmalla.

Tosin hinta ei ole urheilukaupassa ollut mitenkään erityisen kova. Paljon halvempi kuin nuo "laatumerkit" Reimatec, Ticket jne.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat