Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

.

Sivut

Kommentit (35)

sekä Jonathan toppahaalari3 lapsen kokemuksella nää on olleet lämpimimmätReimatec kylmin, jopa H&M tai Anttilan Kids (halppikset siis) on lämpimämpiä...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ainakin lapsi valittaa, että on kuuma noissa.

Enkä ostanut niitä merkin takia, vaan ei ollut juuri siinä kaupassa muita sopivia vaihtoehtoja, eikä huvittanut lähteä juuri silloin etsimään mistään muualta, varsinkin kun olivat sopivat.

Ensiksikin mikä tahansa haalari on riittävän lämmin sellaisille keleille, joissa leikki-ikäiset lapset ylipäätään ulkoilevat, kunhan alla on kerroksittain sopivaa vaatetta (esim. villainen alusasu ja fleeceväliasu).

Jos on kyse ihan pienestä lapsesta, joka enimmän aikaa istuu rattaissa/kelkassa/pulkassa, niin ulkoiluhaalari saa olla untuvatäytteinen, kengät kunnon nahkakengät villa/aito lammasvuorilla ja käsiin kelsirukkaset - tässä tapauksessa haalarin alle voi pukea villaisen alusasun lisäksi villapuvun ja jalkaan villasukat (kenkien on syytä olla reilut, huopatossukin käy).

Lähes (?) yhtä lämpimät Jonathanin (Tähti-Jonathanit kylmät) tai Remun. Ticketin (ainakin parin vuoden takaiset) ja R-tecin melko kylmät.Kannattaa ostaa hieman reilut ja laittaa alle ohuet villalapaset (esim. Ruskovillan). Auttaa hurjasti.

Myös Malan haalarit ovat todella lämpimiä, mutta niitä ei kai saa täältä juuri muualta kuin nettikaupoista :-)Mutta monet haalarit on siis testattu ja Ticket to heavenin puku meillä on ollut nyt monena talvena, koska ovat niin lämpimiä, ettei alle tarvitse laittaa juuri mitään. Kahtena talvena ei ole ollut tarvetta laisinkaan villahaalarille.Myös Jonathanit ja Lennet ovat melko lämpimiä, Remu on ihan ok, Reimatecit on aika kylmiä, mutta toki ovat taas muuten ohuita ja keveitä eli allehan voi aina lisätä kerroksia... Itse arvostan helppoutta kiljuvan lapsen kanssa ;-)

Syksyllä ostin pienemmälle RaiSkin haalarin Sportia Pekasta Kalevan Prisman vierestä Tampereelta.Prismassa on ole haalareita edes katsellut. Pitää tutkia ensi vuonna, jos vaikka olisi halvemmalla.

Tosin hinta ei ole urheilukaupassa ollut mitenkään erityisen kova. Paljon halvempi kuin nuo "laatumerkit" Reimatec, Ticket jne.

Kunnon kerrastot ja villavaatteet niin kyllä pärjää.

Ja jos jaloilla on kylmä, tai päällä niin koko lapsi palelee.

Eli tutkipa kengät ja hatut.

Tältä istumalta lähden siis metsästämään joko Ticketiä tai Jonathania.Mahtaako noiden merkkien rukkaset toimia myös näillä yli -10asteen pakkasilla?

Myös Lennen aika lämmin, sitten Jonathanin, ja Reimatec kylmin. Tuo Reimatec on hyvä loskakelille kun maa kuitenkin kylmä ja saattaa olla tuulista ja sateista.Toki lapsikohtaista tuo tarkeneminen, on meillä lämminverinen poika ulkoillut R-tecissäkin kunnon pakkasilla ilman välihaalaria palelematta, ja toisaalta melko liikkumaton 1-vuotias tyttömme käyttää Ticketin fleece-vuorista myös nollakelillä.

Ja sen lisäksi H&M, Lindex, Seppälä, Disney (tai joku Disneystoren).Sanoisin että Reimatecin kalleimmat versiot on parhaat!Jonathan on muuten hyvä, mut paukkupakkasilla se tuntui yllättäen huonolta.

Reimatec pesi kirkkaasti Jonathanin parhaan niin pakkasella kuin loskakelillä.

Jonathan taas on tsiljoona kertaa parempi kuin paraskaan Lassietecin merkki.

Lassietec taas on tosi hyvä haalari, paljon parempi kun mikään vanuhaalari, jossa ei ole kosteussuojaa.Remu Travalle, en tykännyt mallista, tai se ei ole tuntunut yhtä hyvältä kuin Jonathan.Seppälän omat versiot on aika yllättävän hyviä kanssa. Ja kauniita.

Mukavia kauppareissuilla.Lenne vakuuttaa myös, olisin ostanut kahtena talvena, jos olisi ollut kokoja jäljellä, mieluummin kuin Reimatecin.Mutta Lego ei, TTH muuten mutta en pidä malleista ja väreistä.Disneystoren tuotteet on olleet kaikista kuumimpia, mutta niiden kosteuskestävuudestä en tiedä, on pidetty vain kauppareissuilla, joihin ovat aivan liian kuumia ja pakkasilla taas on hyviä, lapsi läkähtyy vaiks on alle -20 pakkasta. Mutta kun etelän immeisillä on niin vähän pakkasia ja paljon loskaa, niin turhan vähälle käytölle on jäänyt...

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat