Siis miksi te kaikki sotkette kaikki ruoat kastikkeisiin, kerman kanssa?! Suomessa aina

Vierailija

tarjotaan lihat sun muut sotkettuna alottavaan kermamossoon. Ja toinen mita en ymmarra miten ihmeella ne prukkimandariinit ja ananasmurska sopii sinne sekaan?? Syotteko te itsekin tuollaista "ruokaa" vai syotatte sita vain lapsille?



Onko se olevinaan eksoottista ruokaa, heh heh? En usko etta missaan muuaalla kuin Suomessa tuollaisia sotkuja kokataan!

Kommentit (5)

Vierailija

Mukava että sä voit syödä siellä jossain keskieuroopassa(?) moottoritien varresta poimittuja vattuja geenimuunnellussa moussessa ja vähä tsätöpriäätä ala hiilivoimala :)

Vierailija

jota ei ole sekoitettu kastikkeeseen. Lihan kyytipoikana on yleensä vaan joku laiha pussikastike jota anoppi on raaskinut kattilanpohjalle vähän tehdä



Siinä tulee äkkiä perussoossia ikävä kun joka sunnuntai samaa mautonta ja kastikkeetonta einettä joutuu syömään

Vierailija

teen ruoat niin maukkaiksi, ettei niihin kastikkeita tarvitse. yksi esimerkki; Pippuripihvi, täytepasta keitettynä, ei todellakaan tarvitse rasvaisia kastikkeita

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat