Vierailija

Mitä mieltä olette tälläisesta itseä ainakin todella paljon vaivaavasta asiasta.Naisystäväni on alkanut olemaan koko ajan enemmän poissa kotoa, minun ja lasten luota.

On jos jonkunlaista palaveria, kokouksia, työmatkoja, koulutuksia ym.

Kaikki nämä ovat tapahtuneet parin viimeisen vuoden sisällä, ei hän ennen viihtynyt ja hakenut tuollaisia vaan rakasti olla perheen parissa.Asia arvelluttaa sen takia koska tiedän hänen pettäneen useasti entisessä suhteessaan ex-miestään ja silloinkin sama kaava toistunut on ollut milloin mitäkin menoa hänellä poissa kotoa.Naisystäväni kyllä koko ajan sanoo että ei hänellä ole tarvetta pettämiseen, hän saa seksiä niin paljon kuin haluaa omalta mieheltään ja että rakastaa niin paljon minua ettei koskaan halua minua menettää pettämisellä.Itsellä vaan niin vaikea uskoa tuota koska tunnen hänen menneisyytensä.

Sivut

Kommentit (16)

sulla on vaan yksi vaihtoehto: sanoa että kulta, en luota sinuun.Luottamuspulaan ja mustasukkasuuteen on lääkkeenä ainoastaan se että ongelmasta puhutaan kunnes siitä ei enää tartte puhua.Paha sanoa pettääkö toinen vai onko oikeasti töissä.

Ehkä sinä saatat pelätä pettämistä mutta minusta on kohtuutonta että mustamaalaat naisesi hänen menneisyyden takia?!Seksin määrä ei varmaan koskaan ole syynä miksi nainen harrastaa seksiä toisten kanssa, vaan joku muu, vaikka haluaa huomiota tai läheisyyttä tms.

Ehkä aikasemmin kun "rakasti olla kotona lapsien kanssa kotona" oli pikkulapsiaikaa? Ja nyt hän voi panostaa enempi työhönsä? Eli tilanteet vaan muuttuu?Kannattaa jutella, ei pelätä pahinta tai tehdä omia johtopäätöksiä mistä toinen pitää tai haluaa (siis vaikka ammattinsa kautta).

9 vihjettä uskottomuudesta1. Vähemmän seksiä ilman syytäÄkillisesti kuihtunut seksielämä voi merkitä, että kumppanisi tyydyttää tarpeensa muualla.2. Kännykän vahtiminenOnko puolisosi alkanut yht'äkkiä pitää puhelinta koko ajan lähettyvillään, rynnätä vastaamaan tai tekstailla omassa rauhassaan?3. Toisesta puhuminenJos kumppanisi puheessa alkaa toistuvasti esiintyä mukava, lahjakas ja hauskoja juttuja tekevä henkilö, pidä varasi. Suhteen alussa moni ei yksinkertaisesti voi vaieta ihastumisensa kohteesta.4. PoissaolevuusSekä fyysinen että psyykkinen poissaolo ovat huonoja merkkejä. Muista kuitenkin, että ne voivat kertoa myös muista asioista, kuten kiireestä työpaikalla tai irtisanomisen pelosta.5. KatoaminenTämä on aina otettava vakavasti, ellei hän anna häviämiselle hyvää selitystä.6. Ystävien kummallinen käytösYstäväpiiri yrittää usein salata uskottomuuden. Huono omatunto ja valehtelu paljastuvat usein omituisena käytöksenä.7. ValehteluHarva meistä on aina täysin rehellinen, mutta jos saat rakkaasi kiinni valehtelusta kerta toisensa jälkeen, sinulla on syytä huoleen. Mitä hän oikein salaa?8. Aikaisempi uskottomuusSyrjähyppy voi jäädä ainoaksi, jos ihminen on perusluonteeltaan uskollinen. Kroonisesti uskoton sen sijaan näkee vihreämpää ruohoa kaikkialla - hyvistä aikeistaan huolimatta.9. Ikävä tunne "mahassa"Pienet merkit ja muutokset voivat saada sinut tuntemaan, ettei kaikki ole kunnossa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Teillä on ongelma, joka on joko aa) se, että nainen pettää, tai b) se, että sinä et luota. Mutta ongelma *on* siis jo olemassa, oli totuus naisen menoista mikä hyvänsä!Mikä itseäsi pitää suhteessa, jossa luottamus on noin kortilla - onko teillä lapsia? Ottaako naisesi huolesi vakavasti?Ulkopuolinen apu voisi auttaa tosi paljon.En todellakaan suosittele, että alentuisit hakkeroimaan sähköposteja tms. Sitten olisit itse tosenlainen luottamuksen pettäjä. Sellainen on kerta kaikkiaan alhaista.

tai s-postiin itsesi.tai ainakin katsele sivuhistoriasta millä sivuilla surffailee konella ollessaan.

ja jos sivuhistoria on aina poistettu ja putsattu, on sekin todella epäilyttävää. siihen auttaa sitten sellaisten vakoiluohjelmien asentaminen.alhaista joo, kuten taskujen ja puhelimen tonkiminen,

mutta niin on myös toisen luottamuksen pettäminen ja valehtelu.

harva alkaa kuitenkaan poliiseja soittelemaan kun jää kiinni noilla keinoin.

sodassa ja rakkaudessa kun on kai kaikki likaisetkin keinot sallittuja.

mutta pahinta on elää jatkuvasti epävarmuudessa.perinteiseltä pettämiseltä kuullostaa juttujen perusteella siis, hyvä ap. eikä sitä kukaan tietty koskaan haluaisikaan uskoa vaikka kaikki merkit siihen viittaisikin. ja jotkut tosiaan ovat patologisia pettäjiä,

eivätkä pääse ikinä eroon siitä tavasta.

En nyt lähtisi ihan tuohonkaan vihaan sitä itsekkin jos toinen on liian utelias vaikka ei mitään aihetta olekkaan ainakaan omalta puoleltani.

Hiljaiseloa on ollut tässä nyt, naisystäväni on yrittänyt tulla lähelle ja halia, mutta jotenkin sitä on niin loppu kaikkea tätä paskaa että ei kiinnosta oikeen mikään...

Lainaus:

Oli jopa käynyt päivällä syömässä miespuolisen työkaverinsa kanssa.
Älä nyt tee kärpäsestä härkästä, hyvä mies. Minäkin teen pitkää päivää ja käyn joka ikinen päivä syömässä jonkun (tai useamman) miespuolisen työkaverini tai asiakkaani kanssa.

Ehkä vauhkoon turhaan, ehkä en, kun vaan tietäis...1. Vähemmän seksiä ilman syytä

- Välillä on välillä ei2. Kännykän vahtiminen

-Kyllä3. Toisesta puhuminen

-Kyllä4. Poissaolevuus

-Kyllä5. Katoaminen

-Kyllä, monesti ei ole saanut edes kännykällä kiinni6. Ystävien kummallinen käytös

-Enpä usko että edes ystävät tietävät7. Valehtelu

-Muutaman kerran jäänyt kiinni valehtelusta8. Aikaisempi uskottomuus

-Kyllä, ex-puolisoaan pettänyt useasti9. Ikävä tunne "mahassa"

-Kyllä

Tässä suhteemme aikana on muutaman kerran toilaillut/tehnyt sellaisia asioita mitkä ovat vieneet luottamukseni häneen ja olen siitä kertonutkin, pyydellyt kovasti anteeksi tyhmyyttään mutta minkäs teet kun luottamus on viety, sitä on vaikea rakentaa takaisin.Rakastan naisystävääni suunnattomasti mutta pelkään tosissani että luottamuksen puute kalvaa pikkuhiljaa suhdetta.Mitä tuohon outoon käytökseen tulee on monasti pitkiäkin aikoja kun häntä ei saa puhelimella kiinni, varjelee puhelintaan kotona, pitäen sen visusti lähettyvillään, tekstiviestejä saa useasti.Olo tuntuu niin tyhmältä, kun ei voi olla varma naiseni touhuista.

olet vielä niin sinisilmäinen ja naivi että et halua uskoa sitä mikä on todennäköisintä ja katsoa totuutta silmiin???!!!sinä et alennu penkomaan vähääkään saadaksesi mielenrauhaa, mutta nainen saa alentua piinaamaan sinua epätietoisuudella ja halveksunnalla jatkossakin?voit vaan syyttää sitten itseäsi kun totuus paljastuu ja tajuat miten halvalla sinua on laitettu...kunnioita nyt itseäsi edes sen verran ettet alistu toisen kynnysmatoksi!

Lainaus:

Ehkä vauhkoon turhaan, ehkä en, kun vaan tietäis...1. Vähemmän seksiä ilman syytä

- Välillä on välillä ei2. Kännykän vahtiminen

-Kyllä3. Toisesta puhuminen

-Kyllä4. Poissaolevuus

-Kyllä5. Katoaminen

-Kyllä, monesti ei ole saanut edes kännykällä kiinni6. Ystävien kummallinen käytös

-Enpä usko että edes ystävät tietävät7. Valehtelu

-Muutaman kerran jäänyt kiinni valehtelusta8. Aikaisempi uskottomuus

-Kyllä, ex-puolisoaan pettänyt useasti9. Ikävä tunne "mahassa"

-Kyllä

On ihan mahdollista, että hän on vaan selaisessa vaiheessa, että tarvitsee omaa perheen ulkopuolista identiteettiä, omaa elämää.Voit toki pitää silmät auki varsinaisten merkkien varalta: outoja puhelinsoittoja tai tekstareita, kummaa käyttäytymistä kännykän kanssa, huhupuheita, mielialoja.Mutta kunnes toisin todistetaan, luota! Ahdistelemalla, tivaamalla, epäilemällä, tarkkailemalla, syyttämällä saat aikaan vain pahaa jälkeä, loitonnat häntä itsestäsi, ruokit kiukkua tai halveksuntaa sinua kohtaan ja saatat jopa ajaa hänet pettämään.Jos hän sitten kuitenkin pettää luottamuksesi, on häpeä ihan kokonaan hänen omansa.Epävarmuuden kanssa on vain opittava elämään parisuhteessa. Kyllä ihmiset muttuvat. Itse olen nuorena pettänyt kaikkia entisiä poikaystäviäni, mutta nykyistä aviomiestäni (yhdessä 11v) en kertaakaan.

Mutta hankalahan se on mitään todistaa jos ei ole muita kuin epäilyksiä.Voithan yrittää yöllä tutkailla kännyä. Vaikka se laitonta onkin

Olin itse samanlainen, kun minulla oli sutinaa työkaverini kanssa, joskus ajat sitten. Kyse ei ollut todellakaan siitä, että tunteeni olisi jotenkin muuttuneet miestäni kohtaan, rakasin häntä kyllä. Niin vain kävi, onneksi tajusin lopettaa ennen kuin vakavampaa tapahtui, kuitenkin kaduttaa se älyttömyys!

Eilenkin naisystäväni lähti jo kuuden jälkeen aamulla töihin ja tuli kotiin vasta puoli kahdeksan aikaan illalla. Oli jopa käynyt päivällä syömässä miespuolisen työkaverinsa kanssa.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat