Vierailija

Taaperomme käy kymmeniä kertoja päivässä avaamassa kylmän / edellisenä päivänä lämmitetyn Tulikivi-takan luukun. Jos en ehdi estämään, poimii hän sieltä nokea ja sotkee itsensä. Kun takassa palaa tuli, kuumuus on toistaiseksi estänyt saman tutkimisen, onneksi.Millä keinolla olette saaneet lapsenne oppimaan, että takkaan ei mennä? Tai onko jotain taika keinoja millä helposti aukeavan luukun saisi vaikeammin aukaistavaksi? Vai onko ainoa keino kieltää ja nostaa lapsi pois sen 700 kertaaa... Kyseessä ei ole esikoisemme, mutta tuntuu että tämä lapsi on erityisen kiinnostunut takasta.

Kommentit (6)

Ollaan laitettu ruuvi kahvan alapuolelta, sitä voi kiristää niin, ettei kahva aukea. Ja kun ruuvia löysyttää, kahvan voi avata ottamatta koko ruuvia pois. Meillä kukaan lapsista ei ole hoksannut ruuvin olemassa oloa, eivätkä näinollen ole saaneet luukkua auki. Paisi silloin, kun ollaan unohdettu kiristää ruuvi lämmityksen jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mielestäni kahvan saa kiristettyä aika tiukalle, löystyy kyllä aika nopeasti, mutta aluksi tiukka avattava. Omaakin lasta kiinnosti yhdessä vaiheessa takan luukku ja vieläkin käy sen välillä avaamassa, kun tämä tapahtuu selitän että sinne ei saa mennä ja pikkuhiljaa on alkanut tepsimään.

naapuri oli laittanut jotain ja kauheat rasvaläikät teipistä, varmaan toi kiristäminen olisi yksi mahdollisuus, onko teillä sellainen yksi aukeava ovi/tuliluukku, jos olisi kaksi ne voisi kahvoista sitoa yhteen narulla, entäs se tuhkaluukku, saisiko narun tuhkaluukun/leivinuunin/takan luukkujen välille.

ja se Ei ei!!!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat