Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Päiväristeily lasten kanssa?

Vierailija

Ensinnäkin, kannattaako edes ajatella... :-) Lapset 6, 4 ja 2v. Meneekö kaikilla hermot vai voisiko se olla hauskaa vaihtelua?Ja jos voit suositella niin onko jotain laivaa/matkatoimistoa jota kannattaa käyttää tai jota kannattaa ehdottomasti välttää. Olisiko jossain lapsille suunnattua ohjelmaa?

Kommentit (3)

Vierailija

Varmaan jossain kohtaa menee hermotkin, mutta pääasiassa se on hauskaa vaihtelua, jota lapsetkin muistelevat.

Loma-aikoina on paljon lapsille suunnattua ohjelmaa, kannattaa käydä laivayhtiöiden sivuilla tutustumassa tarkemmin.

Eipä noissa laivoissa yhden päivän reissuilla ole paljon eroa - kaikki ovat lapsienkin kanssa ihan ok. Sen varran kannattaa satsata, että ottaa ainakin paluumatkalle hytin.

Vierailija

ja varmasti olisi hauskaa vaihtelua, mutta kannattaa valita laiva, missä on lapsille hyvät leikkitilat.Me käytiin viime kesänä Tallinnassa. Vikingin XPRS:llä on tosi pieni leikkihuone, missä oli kyllä paljon tavaraa. Tallinkin Starilla ja Superstarilla on avarat ja valoisat kahvilan yhteydessä olevat leikkipaikat. Tallinkin uudesta Baltic Princess laivasta ei ole tietoa.Nyt käytiin juuri Turku-Tukholma risteilyllä (23 h) Silja Euroopalla ja siellä oli myös tosi väljä ja hyvä leikkipaikka, missä 2-vuotiaamme viihtyi tosi hyvin.

Uusimmat

Suosituimmat