Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Eli minkä kokoinen henkivakuutus miehelläsi on.

Entä paljonko miehesi saisi rahaa jos sinä kuolisit?***Meillä minä saisin 120 000 euroa, mutta mies ei saisi mitään jos minä kuolisin. (Tosin sillä kyllä pienenisi menot huomattavasti, hahaa.)

Sivut

Kommentit (24)

vaikka siitä ei välttämättä moni ole tietoinenkaan. eli lähes kaikilla työssäkäyvillä on työnantajan kautta ryhmähenkivakuutus, josta kuolemantapauksen sattuessa maksetaan ihan kunnon korvaus leskelle ja lapsille.

- kyllä tuo tieto ainakin minulle on aika olennainen, koska olen useamman lapsen kotiäitinä ja meillä on iso asuntolaina. Hyvähän se on tietää miten toimia ja miten tulee toimeen jos puoliso kuolee (ainakin niissä tapauksissa, joissa mies on näin selkeästi perheen elättäjä kuin meillä).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meilläkin on pariturva, eli jos molemmat kuolisimme, saisivat lapset tuon summan yhteensä. Jos vain mies kuolisi, saisin minä tuon summan ja taas toisin päin.Lisäksi saisin miehen työnantajan kautta ryhmähenkivakuutuksesta n. 25000 e.Meillä henkivakuutus on lainaturva, eli meillä ei pankin kautta saanut varsinaista lainaturvaa (Handelsbanken).

Miehelläni ei ole omaa henkivakuutusta, mutta työpaikan kautta on varmaan joku ryhmähenkivakuutus.Minullakaan ei ole henkivakuutusta. Asuntolainassa on molemmilla jokin vakuutus, mutta summia en kyllä yhtään muista.

ainakin 105 000 e asuntolainaa maksettaisiin lainaturvalla. Sen lisäksi eläkevakuutussäästöt (yksityisen). Tuskin muuta. En halua edes ajatella.

Mies ja hänen firmansa olisi pakko panna konkurssiin, koska hänellä on isot velat. Avioehto takaa, että minun omaisuuttani ei tarvitsisi myydä. Tulisin käytännössä paremmin toimeen, kun minun ei enää tarvitsisi sponsoroida häntä. Kotimme ja kaikki sen irtaimisto ovat minun, joten sikäli kaikki jatkuisi ennallaan materiaalisesti.

En tiiä sitten onko lapsen isällä semmosta vakuutusta, jossa lapsi olis edunsaaja. Eihän ne rahat tietenkään minun olis, mutta helpottais huomattavasti mun osuutta lapsen elatusta viimestään sitten kun se lähtee opiskelemaan

Henkivakuutuksia ei ole, avioehto sen sijaan on. Lapset kai perisivät isänsä, ja mä epäilemättä sitten hoitaisin niidenkin rahoja kunnes kasvaisivat isommiksi.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat