Vierailija

Muutenkin kokemuksia Lontoosta saa kertoa. En ole käynyt Lontoossa ja haaveilen sinne lähtemisestä ja otan matkavinkkejä vastaan.

Kommentit (11)

joten miksi turhaan. MAtka pariisiin maksaa varmana yhtä paljon kuin lennot suoraan sinne. Englannissa on muuten ihania pienempiä kaupunkeja joihin voi hyvin tehdä päiväretken Lontosta, Oxford, Canterbuty, cambridge

Lainaus:

Ja se on yksi vaihtoehto meidän ensi kesän lomamatkalle. Muutama päivä Lontoossa, junalla kanaalinali, muutama päivä Pariisissa ja sitten kotiin :)
Vaikka tuolla Easyjetillä Lontooseen, Eurostarilla Pariisiin ja Blue1:lla kotiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Et ole sitten kuullut tunnelista joka menee kanaalin alla ja jota pitkin junat ajavat, nk "Eurotunneli". Ap:lle, olen mennyt junalla Lontoosta Ranskaan mutta en kylläkään Pariisiin mennyt tuolloin. Mitä haluaisit tietää?

Menopaluu muistaakseni noin 70 € aikuiselta halvimmillaankin ja päivässä ei Pariisia ehdi juuri nähdä, junamatkoihinkin menee jo yli 2,5 tuntia suuntaansa.

Ja se on yksi vaihtoehto meidän ensi kesän lomamatkalle. Muutama päivä Lontoossa, junalla kanaalinali, muutama päivä Pariisissa ja sitten kotiin :)

Lainaus:

Katoppa karttaa taitaa olla meri välissä. Vai ajetaanko juna laivaan?
Pikkuisen yleissivistystä kehiin - juna viilettääkin meren ali!

Kannattaa tsekata Eurolines:in nettisivut. On siis tämä Euroopan kattava linja-autofirma. Me matkustimme Lontoosta mm. Prahaan ja Amsterdamiin joskus 90-luvun lopulla/2000-luvun alussa todella edullisesti.Bussi meni lauttaan, lauttamatka sisältyi hintaan. Toisella kertaa muistaakseni bussi ajoi "junaan" ja mentiin tunnelin kautta.Muistaakseni tuo Lontoo-Pariisi ei montaa kymmentä puntaa maksanut, kannattaa tarkistaa.

Mielestäni ei ole mitään järkeä keskeyttää Lontoon-lomaa yhden päivän Pariisin-reissua varten, vaan tehdä sinne sitten ihan oman matkansa.

Lontooseen pääsee tällä hetkellä todella edullisesti, meidän perhe on lähdössä kesäkuussa Easyjetillä, hinta n. 80 euroa hengeltä!

Punta on nyt todella alhaalla, mutta halvaksi ei Lontoon loma tule, on se sen verran kallis kaupunki.

Oyster-kortti kannattaa hankkia maanalaista ja busseja varten. Ekalla Lontoon lomalla kävisin ainakin Towerin linnassa, Harrodsilla, ajaisin punaisella bussilla ja kuljeskelisin Thamesin rantaa pitkin. Madame Tussaud on taas ihan ylimainostettu - no ehkä sielläkin sen yhden kerran käy.

Kesäkuussa me pääsemme ekan kerran London Eye'hin - voi olla että sekin on vaan turistirysä, mutta pakkohan se on kokeilla!

Pariisissa ja Lontoossa on molemmissa aivan kamalasti koettavaa ja nähtävää eli ei kannata mennä päiväksi tai pariksi, jos voi olla pidempäänkin!Eurostar-juna on kätevä matkustustapa. Jos liput ostaa ajoissa, voi saada aika edullisestikin. Ennenkaikkea juna saapuu keskustaan eikä jonnekin huitsulaan kymmenien kilometrien päähän.Kesälomalla lentäen Lontooseen-junalla Pariisiin-lentäen kotiin kuulostaa mielenkiintoiselta ja oikein toteuttamiskelpoiselta idealta!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat