Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Hassua, että tuollainenkin on tullut voimaan sitten oman kouluajan.. noh, onhan se tietty hyvä.. Onko muiden ekaluokkalaisilla?Mutta sitten se hassu juttu, liikunnanope oli sanonut, että pyöräilykypärä käy, mutta luokanope sanoi, että ei käy, vaan pitää olla luistelukypärä. Johan on... Alkaa muksulla olemaan välinettä jos jonkilaista, kun kaikki on hommattava joka lajiin erikseen. Miksi se pyöräilykypärä ei kävisi?

Kommentit (10)

mutta jo pelataan kiekkoa, pitää olla kypärä joka suojaa myös kiekola eli kyllä kouluun varmaan ennemmin tai myöhemmin sellaisen tarvitsee

Mutta, koululla on kypäriä. Jos on oma, sen voi tuoda, mutta jos ei, niin koulun kypärällä pärjää. Näin ainakin niissä kahdessa ala-asteen koulussa, joissa minun lapseni ovat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mutta kyllä nuo nykypiltit laittavat kypärän mukisematta päähänsä, kun aina niin on ollut. Ihmettelevät toki, miksei vanhemmillaan ole...Ja kypäräpakko on Oulunkin kouluissa.

Miksi tytön pää olisi sen vähempiarvoinen?Ja mitä tulee noihin pyöräilykypäriin. Ne ovat siinä mielessä kertakäyttökamaa, että ne pitäisi vaihtaa aina uuteen vakavan kaatumisen tai kova kolahduksen jälkeen. Luistelukypärä on paljon vankempaa tekoa.

tarvinnut käyttää turvavyötä, eikä pyöräillessä kypärää, ei pimeällä heijastinta, turveliiveistä puhumattakaan, ajaessa handsfreetä (ei silloin tosin ollut kännyköitäkään) jne. mutta niin maailma muuttuu ja me sen mukana.

Sai tosin koululta lainaan, oli isot varastot siellä ihan samoin ku pesistarvikkeitaki yms.Meillä on kyllä kypärät ostettu lapsille ku luisteluharjoitukset on aloitettu siinä neljän vuoden tietämillä.Ja vielä selvyyden vuoks *pyöräily*kypärä ja *luistelu*kypärä. Onko mitään eroa??? ;)

Pyöräilykypärä käy, mutta koska itse suhtaudun sen soveltumiseen ko hommaan, niin ostin luistelukypärän. Sen voi myydä sitten kirpparilla, kun käy tarpeettomaksi. Ihan niin kuin pieneksi jääneet luistimet ja suksetkin.

En muista nähneeni kovin usein (Tampereella) lasta luistelemassa ilman kypärää. Niin itsestään selvä kapine se on.On lapsi sitten koulussa tai vapaa-ajalla luistelemassa.

Hurjat 2,50 € Jofan kypärästä.

Kyllä meilläkin luistelemaan opetteleva esikoinen on pari kertaa vetänyt lipat niin että kypärä on kopsahtanut pahankuuloisesti jäähän. Ei tulisi mieleenkään laittaa jäälle ilman kypärää.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat