Kypäräpakko koululaisten luistelussa.

Vierailija

Hassua, että tuollainenkin on tullut voimaan sitten oman kouluajan.. noh, onhan se tietty hyvä.. Onko muiden ekaluokkalaisilla?Mutta sitten se hassu juttu, liikunnanope oli sanonut, että pyöräilykypärä käy, mutta luokanope sanoi, että ei käy, vaan pitää olla luistelukypärä. Johan on... Alkaa muksulla olemaan välinettä jos jonkilaista, kun kaikki on hommattava joka lajiin erikseen. Miksi se pyöräilykypärä ei kävisi?

Kommentit (10)

Vierailija

mutta jo pelataan kiekkoa, pitää olla kypärä joka suojaa myös kiekola eli kyllä kouluun varmaan ennemmin tai myöhemmin sellaisen tarvitsee

Vierailija

Mutta, koululla on kypäriä. Jos on oma, sen voi tuoda, mutta jos ei, niin koulun kypärällä pärjää. Näin ainakin niissä kahdessa ala-asteen koulussa, joissa minun lapseni ovat.

Vierailija

mutta kyllä nuo nykypiltit laittavat kypärän mukisematta päähänsä, kun aina niin on ollut. Ihmettelevät toki, miksei vanhemmillaan ole...Ja kypäräpakko on Oulunkin kouluissa.

Vierailija

Miksi tytön pää olisi sen vähempiarvoinen?Ja mitä tulee noihin pyöräilykypäriin. Ne ovat siinä mielessä kertakäyttökamaa, että ne pitäisi vaihtaa aina uuteen vakavan kaatumisen tai kova kolahduksen jälkeen. Luistelukypärä on paljon vankempaa tekoa.

Vierailija

tarvinnut käyttää turvavyötä, eikä pyöräillessä kypärää, ei pimeällä heijastinta, turveliiveistä puhumattakaan, ajaessa handsfreetä (ei silloin tosin ollut kännyköitäkään) jne. mutta niin maailma muuttuu ja me sen mukana.

Vierailija

Sai tosin koululta lainaan, oli isot varastot siellä ihan samoin ku pesistarvikkeitaki yms.Meillä on kyllä kypärät ostettu lapsille ku luisteluharjoitukset on aloitettu siinä neljän vuoden tietämillä.Ja vielä selvyyden vuoks *pyöräily*kypärä ja *luistelu*kypärä. Onko mitään eroa??? ;)

Vierailija

Pyöräilykypärä käy, mutta koska itse suhtaudun sen soveltumiseen ko hommaan, niin ostin luistelukypärän. Sen voi myydä sitten kirpparilla, kun käy tarpeettomaksi. Ihan niin kuin pieneksi jääneet luistimet ja suksetkin.

Vierailija

En muista nähneeni kovin usein (Tampereella) lasta luistelemassa ilman kypärää. Niin itsestään selvä kapine se on.On lapsi sitten koulussa tai vapaa-ajalla luistelemassa.

Vierailija

Hurjat 2,50 € Jofan kypärästä.

Kyllä meilläkin luistelemaan opetteleva esikoinen on pari kertaa vetänyt lipat niin että kypärä on kopsahtanut pahankuuloisesti jäähän. Ei tulisi mieleenkään laittaa jäälle ilman kypärää.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat