Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

puolustamasta Israelia. Israelia puolustetaan vain siksi, että se on Yhdysvaltojen = oikeiston sylikoira. Jos Israelissa olisi kommunistihallitus, sitä ei puolustaisi kukaan.

Kommentit (6)

Jaksaa sitten ihmetyttää nämä idiootit uskovaisia koskevat aloitukset.t. uskovainen, joka tuomitsee Gazan väkivallan (eikä tunne ketään, joka ei tuomitsisi)

Jopa paavi, joka ei yleensä piittaa mitään lausuntojensa aiheuttamasta mittaamattomasta inhimillisestä kärsimyksestä (vrt. kortsut ei suojaa aidsilta, ehkäisykielto köyhissä maissa) on suuttunut Israelin touhuihin. Keitä teidä uskisten riveissä on vielä puolustamassa väkivaltaa? (Ja juuei, ei palestiinalaistenkaan harjoittama väkivalta ole ok).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Israelissa on juutalaisia 77,7%, joista Jumalaan uskoo 65%.Tästä seuraa että Israelin kansasta 50,5% on Jumalaan uskovia juutalaisia. Tämä kannattaa pitää mielessä jos joku hyväksyy Israelin teot esim. Raamatun oikeuttamana.

Paavi Benedictus XVI tuomitsee Gazan väkivaltaisuudet.

Paavin korkea-arvoinen alainen kardinaali Renato Martino suututti keskiviikkona Israelin viranomaiset kutsumalla Gazaa suureksi keskitysleiriksi.- Puolustuskyvyttömät ihmiset joutuvat aina maksumiehiksi. Katsokaa olosuhteita Gazassa: se muistuttaa yhä enemmän suurta keskitysleiriä, kardinaali sanoi italialaislehden haastattelussa.Martino puolustautui torstaina toteamalla, että hänelle on samantekevää, mitä Israel ajattelee. Kardinaalin mukaan on ilmiselvää, että Gazan olot ovat surkeat. Martino arvosteli myös kovin sanoin Israelin hyökkäystä kouluun.- Mitä voi enää sanoa, kun näin paljon lapsia saa surmansa ja YK:n koulua pommitetaan, vaikka Israelilla on käytössään teknologia, jolla voi havaita jopa maassa kävelevän muurahaisen.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat