Onko täällä puitu jo se, että Elina Nurmi jättää vauvan erossa isälle?

Vierailija

Aika yllättävä ratkaisu...

Sivut

Kommentit (22)

Vierailija

ja kaikki kuvan kauniit ja superälykkäät oikeaoppineet av-mammat ovat jo teulanneet tämän ruman ja tyhmän ja moukan ja teinin ja pissiksen Elina Nurmen joka toimii täysin väärin.. teki hän mitä vain :D

Vierailija

Lainaus:

Lainaus:

Oli kuka tahansa, niin kyllä lapsensa hylkääminen oman edun vuoksi on aina sairasta.
Sanoo äiti, jolla ei ole muuta elämää kuin lapset. Surullista.
Hei kommentoija, etkö itse tajua mitä kirjoitit? Annat ymmärtää, että oman lapsen saa hylätä oman edun vuoksi?!?Toivottavasti sinulla ei ole lapsia!

Vierailija

Lainaus:

Lainaus:

Oli kuka tahansa, niin kyllä lapsensa hylkääminen oman edun vuoksi on aina sairasta.
Sanoo äiti, jolla ei ole muuta elämää kuin lapset. Surullista.
Minusta on normaalia, ettei äidillä pikkulapsivaiheessa ole muuta elämää kuin lapset. Oikeasti, missä teitä teiniäitejä kasvaa? Mä haluan omaa aikaa, käyttäisitte ehkäisyä ettekä vinkuisi täällä palstoilla joutavia. Kerran on lapsia suvainnut hankkia, niistä pitää sitten huolehtia. Omaa aikaa ehtii saamaan myöhemminkin, lapset ovat pieniä vain kerran. Vastuuntuntoinen aikuinen kykenee laittamaan oman etunsa taka-alalle lapsen tarpeiden vuoksi.

Vierailija

että vauva saa olla vanhemman luona, joka ei sairasta. En kuitenkaan usko, että hän hylkää lapsensa täysin, vaan toimii etävanhempana lapselleen.Parempi lapsen on olla terveen isänsä kanssa kuin masentuneen äidin.

Vierailija

HYLÄTÄ lapsi on vähän eri asia kuin vain asua eri taloudessa/paikkakunnalla kuin lapsi. Voihan sitä silti olla osana lapsen elämää. Vai hylkääkö kaikki eronneet miehetkin lapsensa, koska useimmiten lapsi jää erossa Äidille. Aina ei tarvitse ajatella niin mustavalkoisesti etenkään kun kyse on vieraista ihmisistä joista saatu tieto on median varassa.Jos itse on sairastunut masennukseen ja kokee että lapsella on parempi jäädä Isän luokse niin sehän on erittäin epäitsekäs päätös. Oman edun tavoittelua olisi ennemmin vaatia lapsi ehdottomasti itselleen jos lapsen edun mukaista olisi kuitenkin asua toisen vanhemman kanssa. Mielestäni Päätös on ollut rohkea ja todennäköisesti tehty lapsen etua ajatellen ja siitä nyt syyllistetään.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat