G: Monelleko lapsistanne on tullut ruskeat silmät, jos sinulla TAI miehellä on ruskeat?

Vierailija

Meillä lapsia 11 ja heistä kuudella on isänsä tavoin ruskeat silmät. Lisäksi kahdella on sellaiset "välimallin" silmät, siis periaatteessa siniset, mutta niissä on aavistus ruskeaa.

Sivut

Kommentit (46)

Vierailija

Yhdellä on tummanruskeat, yhdellä vihreän-siniharmaat, joissa myös ruskeaa, melko hassunväriset, ja muuttuu vieläkin, vaikka ikää kohta 4, yhdellä on siniharmaat kuten minulla. Isällä siis ruskeanvihreät.Saa nähdä muuttuuko nuorimalla vielä, ikää nyt reilu 1v

Vierailija

Miehellä on vihreät, hänen vanhemmillaan siniset ja vihreät.

Minulla on vihertävänharmaat, vanhemmillani ja veljelläni harmaat.Silti kuopuksemme silmät ovat enemmän ruskeat kuin vihreät.

Esikoisen silmät ovat vihreät.

Vierailija

ja itse olen todella vaalea sinisilmäinen.

poika iholtaan tummempi ja hiukset tummat mutta silmät vaalean vihreän, ruskean, keltaiset. pitkään oli tumman harmaat mutta nyt sellaiset haalean väriset. todella erikoiset tuuheiden mustien ripsien kanssa.

Vierailija

silti yhdellä lapsista on :) Ja vain yhdellä isovahemmistakaan on ruskeat silmät. Mutta sieltä se siis peräisin on, tältä mummulta.

Vierailija

Meillä ollaan sinisilmäisiä kaikki, mutta äidin puolella isovanhempani olivat molemmat ruskeasilmäisiä. Lapsista 4/5 oli/on ruskeasilmäisiä, äitini on se ainut sinisilmäinen. Olemme nauraneetkin, että loppui värit kesken, kun ei nuorimmalle riittänyt... =)

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat