Minkä ikäinen on mielestäsi ns. "mummoäiti"?

Vierailija

.

Sivut

Kommentit (22)

Vierailija

Tosi moni on rupsahtanut jo parikymppisenä, on ylipainoa, maantienvärinen tukka ja ties mitä, ei jaksa huolehtia itsestään. Sellaisella naisella on mummoasennetta, on ikää sitten miten vähän tahansa.

Joten mielestäni vaikka kuinka nuori voi olla rupsahtanut ja mummoäiti, ei tosiaankaan ole iästä kiinni, vaan esim tyylistä tai sen puutteesta, pikemminkin.

Vierailija

sain 18 vuotiaana ensinmäisen lapseni. Äitini oli tuolloin 42- vuotias 2 vuotiaan pienen lapsen äiti, eli hän oli kirjaimellisesti MUMMU-ÄITI! Mikä hauskinta; lapset kutsuivat häntä pienenä mummu-äidiksi, myös hänen omalapsensa.

Vierailija

Täytän tänä vuonna 50, enkä tunne itseäni lainkaan mummoksi, päin vastoin, se parikymppisen sielu on täällä jossain sisällä vaikka ulkonäkö vähän rupsahtaakin....=) Lempimusiikkiani on yhä edelleen hevi ja suomirock, niitä kuuntelen 13-vuotiaani kanssa. Käyn spinningissä ja aerobicissä ja juoksemassa yms.....Mutta niinhän se on, itsekin pidin nuorena viiskymppisiä ihan mummoina!!!

Vierailija

Tarkenna kysymystämummoäiti = äiti&mummo

vai

mummoäiti= "vanha" nainen synnyttää vauvan, siis vanhempi vauvan äiti (iso-äitiyttä ei varsinaisesti oteta huomioon)

Vierailija

jotku ovat jo 35 vuotiaana täysiä mummoja mummovaatteineen, eivät huolehdi ulkonäöstä ja kuuntelevat mummomusaa, ovat pudonneet esim tietotekniikan kehityksetä, eivät tiedä mikä on mese, galtsu jne.meidänkin lapsen luokalla on tosi monta mummoäitiä joiden ikä voi olla 35-60 v. (ei osaa ulkonäöstä päätellä)

Vierailija

vaan siihen, onko lapsenlapsia. Miehen äiti oli 48 kun tuli mummoksi, vaikka sana alkuun vähän häntä kaivelikin. Nuori ja kaunis nainen toki oli, mutta mummo mikä mummo.Itse saatan olla viisikymppisenä mummo, vaikka kuinka kävisin juoksemasssa. Ja se on ihan ok, jos olen.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat