Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

.

Sivut

Kommentit (22)

Tosi moni on rupsahtanut jo parikymppisenä, on ylipainoa, maantienvärinen tukka ja ties mitä, ei jaksa huolehtia itsestään. Sellaisella naisella on mummoasennetta, on ikää sitten miten vähän tahansa.

Joten mielestäni vaikka kuinka nuori voi olla rupsahtanut ja mummoäiti, ei tosiaankaan ole iästä kiinni, vaan esim tyylistä tai sen puutteesta, pikemminkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

sain 18 vuotiaana ensinmäisen lapseni. Äitini oli tuolloin 42- vuotias 2 vuotiaan pienen lapsen äiti, eli hän oli kirjaimellisesti MUMMU-ÄITI! Mikä hauskinta; lapset kutsuivat häntä pienenä mummu-äidiksi, myös hänen omalapsensa.

Täytän tänä vuonna 50, enkä tunne itseäni lainkaan mummoksi, päin vastoin, se parikymppisen sielu on täällä jossain sisällä vaikka ulkonäkö vähän rupsahtaakin....=) Lempimusiikkiani on yhä edelleen hevi ja suomirock, niitä kuuntelen 13-vuotiaani kanssa. Käyn spinningissä ja aerobicissä ja juoksemassa yms.....Mutta niinhän se on, itsekin pidin nuorena viiskymppisiä ihan mummoina!!!

Tarkenna kysymystämummoäiti = äiti&mummo

vai

mummoäiti= "vanha" nainen synnyttää vauvan, siis vanhempi vauvan äiti (iso-äitiyttä ei varsinaisesti oteta huomioon)

jotku ovat jo 35 vuotiaana täysiä mummoja mummovaatteineen, eivät huolehdi ulkonäöstä ja kuuntelevat mummomusaa, ovat pudonneet esim tietotekniikan kehityksetä, eivät tiedä mikä on mese, galtsu jne.meidänkin lapsen luokalla on tosi monta mummoäitiä joiden ikä voi olla 35-60 v. (ei osaa ulkonäöstä päätellä)

vaan siihen, onko lapsenlapsia. Miehen äiti oli 48 kun tuli mummoksi, vaikka sana alkuun vähän häntä kaivelikin. Nuori ja kaunis nainen toki oli, mutta mummo mikä mummo.Itse saatan olla viisikymppisenä mummo, vaikka kuinka kävisin juoksemasssa. Ja se on ihan ok, jos olen.

Pappaisiä kyllä on taas tulossa Suomeenkin lisää, niitä riittää. Eli 60+ äijiä, jotka lisääntyvät sitten viagran avustuksella nuorten vaimokkeiden kanssa.

Lainaus:

Tunnen pari 35-vuotiasta mummoa. Toinen saanut 16v. tytön joka sitten vuorostaan 17v. täytettyään pyöräytti vauvan :D
tuli mummo kolmekakkosena ja se sai kauhean slaagin kun kuuli asiasta :D

on yleisempää vasta siinä 50 kieppeillä, ja tosiaan 40-vuotiaalla on ihan hyvät mahdollisuudet vielä tulla itsekin äidiksi. Miksei siis käytettäisikin nelikymppisistä isoäideistä nimitystä äitimummo.ts. mä en ymmärrä tätä elämää kokemattomien ja näkemättömien rajoittunutta maailmankuvaa, jossa on vain yksi oikea ratkaisu ja jossa kuvitellaan, että elämä päättyy 35-vuotiaana. Kovasti tarvitsee vielä ihmisen kasvaa. Niinkuin varmasti täytyy monessa asiassa minunkin.- 33v äiti

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat