Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Nyt tarvitsisi löytää lämpimät rukkaset meidän kylmäsormiselle 2,5 v. neidille! Kokeiltu on jos jonkinmoisia variaatioita ja parhaimmaksi tällä hetkellä todettu seuraavanlainen yhdistelmä: fleecesormikkaat, Ruskovillan lapaset ja Lassien topparukkaset, mutta silti on tytöllä sormet kylmät! Ilman noita fleecesormikkaita, muuten samalla variaatiolla, oli sormet aivan jäässä...Mistähän saisi esim. nahkaisia, turkisvuorellisia (tai mikä se karvavuori onkaan...) rukkasia pienille? Tai minkä merkin rukkasilla pysyisi pienen lapsen kädet lämpiminä edes sen tunnin ulkoilun ajan? Muuten tyttö on ihan lämmin ulkoilun jälkeen, mutta noi sormet...

Kommentit (13)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sitten kun vuosien saatossa vuori littaantuu ja menee ohueksi eivät ne enää niin lämpimät ole kun alkuun.T: Lastenhoitaja joka seisoo tuntitolkulla toisinaan pihalla nahkakintaissaan.

Meillä ainakin löytyi kaksi vuotiaan käteen sopivat jossa hanskan suussa resori jotta lumi ei pääse sisään...Muistaakseni oli noin kympin paikkeilla.

Itse en ainakaan ole löytänyt sopivia rukkasia joissa kovalla pakkasella (= meillä n. 20 astetta) kädet pysyisi lämpiminä jos istuu vain rattaissa tai kelkan kyydissä.Meillä käytössä Easytec-rukkaset. Kovilla pakkasilla laitan lapaset alle.

pue lapselle muutenkin lämpimästi vaatetta. Se että

änkeät kädet tönköksi monista eri hanskoista ei varmastikkaan

auta, vaan kädet pysyvät kyllä lämpöisinä kun keho on kunnolla

vaatetettu muualta.Me ostettiin kesällä Lapin reissusta nahkarukkaset kaikille lapsille,

ovat oleet nyt pakkasilla aivan loistavat! Ei tarvii edes aluslapasia

kun muutenkin muistaa pukeutua lämpimästi.

nahkaisissa rukkasissa, joissa karvavuori. Juuri ostin Cittarista 19.95€/ pari, kotimaiset mutta en nyt löydä lappua, jossa olisi valmistajan nimi. Niitä on näkynyt mustina ja punaisina

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat