Vierailija

pieni tai keskikokoinen koira kerrostaloon, sellainen rotu joka ei yleensa olis hyvin herkka haukkumaan. oisko ideoita kenellakaan ?? lapset jo ala-asteelaisia.

Kommentit (9)

monet ajattelevat että otetaan pieni koira, kun se vaatii paljon vähemmän kuin iso. tässä mennään usein pahasti metsään. esimerkkinä basenji, pienestä koostaan huolimatta erittäin aktiivinen rotu, vaatii liikunnan lisäksi paljon muutakin aktiviteettiä (harrastus ja muu aktivointi) jottei turhaudu ja aloita ulvomismaratonia. kannattaa siis tutustua tarkasti rotujärjestöihin ja olla yhteyksissä rotua omistavien kanssa, mihin rotuun nyt sitten päätyykään. lapsiperheeseen suosittelen hyvähermoista koiraa, ehkäpä joku seurakoiramainen rotu, cavalier king charlesin spanieli jos pienen/keskikokoisen koiran haluaa? täytyy vaan olla tarkkana että ottaa linjasta jossa ei ole sydänsairauksia ja puhtaat silmät. mutta samapa ongelma nykyään kultsuilla ja labbiksillakin on, pitkälle jalostetuissa roduissa on oltava tarkkana, koska terveysongelmia esiintyy paljon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Asutaan rivarissa ja kultsu on ainoa, joka ei hauku ollenkaan. Mopsi ja labbis ilmoittaa, jos ovelle tulee joku ja ainaki labbis saattaa haukkua enempiki, kun emme ole kotona.

netistä voit kuunnella, ettei basenji ole mikään hiljainen kaveri, vaikka ei haukkua osaakaan. pitää aikamoista ulvovaa mölyä silti....

vaatii yhta paljon kuin isompikin koira ? no kuvittelen etta tilaa ei ainakaan vaadi ihan niin paljoa (meilla on ollu isoja koiria hoidossa ja kun se retkottaa tossa eteisen tms lattialla niin ei siita ohi meinaa paasta), samoin kuvittelen etta pikkukoiran kanssa ei tartte niin paljon tehda juoksulenkkeja kuin isomman kanssa.

mutta noilla linkin sivuilla nimenomaan varoitetaan etta ei kannata valttamatta ottaa kerrostaloon ainoaksi koiraksi koska se ulvoo kovin yksin ollessaan.

Varmaan päästelevät kyllä muita ääniä, jotka saattavat häiritä naapureita. Lasketaan varmaan keskikokoiseksi. Veikeän näköinen otus.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat